Petitchef

Ciorba de burta falsa

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor
280 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa si morcovul le calim putin in oala care urmeaza sa facem ciorba, dupa care adaugam 2,5l apa.
  • Lasam sa fiarba putin dupa care adaugam ciupercile taiate in feliute subtiri si lungi. Lasam sa fiarba 15 minute, maxim 20.Cat fierb ciupercile, asezonam cu sare si piper.
  • Intr-un castron incapator amestecam cu un tel galbenusurile cu smantana.Oprim focul la ciorba dupa ce au fiert ciupercile si cu un polonic turnam zeama din oala peste smantana si amestecam bine.
  • Turnam zeama pana ce smantana ajunge la temperatura celei din oala, apoi turnam totul in oala.La sfarsit adaugam usturoiul pisat si acrim cu otet. Usturoiul se pune in functie de gustul fiecaruia.
  • E prefer sa fac un mujdei separat si adaug doar in farfurie.Noi am servit-o cu ardei iute murat, smantana si o paine neagra cu seminte de floarea soarelui si in, facuta de mine.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 280Kcal
  • Carbo: 5.6g
  • Grăsimi: 24.8g
  • Grăsimi sat.: 12.4g
  • Proteine: 8.1g
  • Fibre: 3g
  • Zahăr: 4.6g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (266g)


Poze

Ciorba de burta falsa
Ciorba de burta falsa - poza 2
Ciorba de burta falsa - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Nelut, 05/01/2020

Nu strica si niste otet ,dupa gustul fiecaruia

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/07/2013

Delicioasa !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează