Ciorba falsa de burta
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Punem intr-o oala 2 linguri de ulei si punem la calit ceapa si morcovul curatate si tocate marunt le lasam cateva minute pana ceapa devine sticloasa si adaugam si gogosarul murat taiat si el marunt.
- Ciupercile le spalam si le taiem fasii mai lungi si le punem la calit peste legume.
- Le lasam 2-3 minute si adaugam apa si lasam sa fiarba. Separat intr-un bol, batem bine galbenusurile impreuna cu smantana
- Si le turnam peste ciorba, Amestecam bine cu un tel sa nu se taie. Adaugam si mujdeiul de usturoi, potrivim de sare si piper si acrim cu 2 linguri de otet .
- A pus zeama de pe gogosari. Servim cu ardei iuti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna.
am gătit această rețetă
anonymous
Se face cu ciuperci pleurotus, nu cu champignon!
anonymous
Delicioasa
anonymous
Super !!!
anonymous
Excelent!!!!
anonymous
Excelenta