Ciorba falsa de burta

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Punem intr-o oala 2 linguri de ulei si punem la calit ceapa si morcovul curatate si tocate marunt le lasam cateva minute pana ceapa devine sticloasa si adaugam si gogosarul murat taiat si el marunt.
  • Ciupercile le spalam si le taiem fasii mai lungi si le punem la calit peste legume.
  • Le lasam 2-3 minute si adaugam apa si lasam sa fiarba. Separat intr-un bol, batem bine galbenusurile impreuna cu smantana
  • Si le turnam peste ciorba, Amestecam bine cu un tel sa nu se taie. Adaugam si mujdeiul de usturoi, potrivim de sare si piper si acrim cu 2 linguri de otet .
  • A pus zeama de pe gogosari. Servim cu ardei iuti.
MMimita-k

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Se face cu ciuperci pleurotus, nu cu champignon!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Super !!!

abuz

anonymous

Excelent!!!!

abuz

anonymous

Excelenta

abuz