Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Intro oala de 4 litri, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa verde
taiata marunt, se caleste usor, apoi se adauga spanacul rupt sau taiat
bucati, se caleste alaturi de ceapa pana se inchide la culoare, dar se amesteca continuu in oala sa nu se arda. - Cand s-a calit tot spanacul, se adauga 2,5 litri apa si se fierbe 10-15 minute, se potriveste de sare, se adauga otet dupa gust, usturoiul zdrobit, clocotim putin si stingem focul. Imediat intrun castronas, spargem ouale, separand albusul de galbenus.
- Albusul il adaugam in oala fierbinte de ciorba unde se coaguleaza rapid, iar
galbenusurile se bat cu 2-3 linguri de apa rece, adaugam 2 linguri mari
de smantana, amestecam bine si din oala luam ciorba putin cate putin si
o adaugam la aceasta diresatura, amestecam bine continutul din castron,
apoi golim in oala.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna!
am gătit această rețetă
anonymous
Buna rau
anonymous
Este geniala!!!multumesc!!!
anonymous
Buna
anonymous
Buna gustosa
anonymous
Am gatit fff gustos
ffffffffff buna
anonymous
Foarte buna
anonymous
Mda placuta am facut si eu si este super buna
Punctează această reţetă