Petitchef

Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intro oala de 4 litri, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa verde
    taiata marunt, se caleste usor, apoi se adauga spanacul rupt sau taiat
    bucati, se caleste alaturi de ceapa pana se inchide la culoare, dar se amesteca continuu in oala sa nu se arda.
  • Cand s-a calit tot spanacul, se adauga 2,5 litri apa si se fierbe 10-15 minute, se potriveste de sare, se adauga otet dupa gust, usturoiul zdrobit, clocotim putin si stingem focul. Imediat intrun castronas, spargem ouale, separand albusul de galbenus.
  • Albusul il adaugam in oala fierbinte de ciorba unde se coaguleaza rapid, iar
    galbenusurile se bat cu 2-3 linguri de apa rece, adaugam 2 linguri mari
    de smantana, amestecam bine si din oala luam ciorba putin cate putin si
    o adaugam la aceasta diresatura, amestecam bine continutul din castron,
    apoi golim in oala.


Poze

Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

20/01/2014

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/05/2014

Buna rau

(0) (0) Abuz
23/03/2014

Este geniala!!!multumesc!!!

(0) (0) Abuz
23/11/2013

Buna

(0) (0) Abuz
15/11/2013

Buna gustosa

(0) (0) Abuz
05/11/2013

Am gatit fff gustos
ffffffffff buna

(0) (0) Abuz
12/06/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
27/05/2013

Mda placuta am facut si eu si este super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta aromata cu prune
Tarta aromata cu prune
10 porții
2 h 40 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează