Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Intro oala de 4 litri, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa verde
    taiata marunt, se caleste usor, apoi se adauga spanacul rupt sau taiat
    bucati, se caleste alaturi de ceapa pana se inchide la culoare, dar se amesteca continuu in oala sa nu se arda.
  • Cand s-a calit tot spanacul, se adauga 2,5 litri apa si se fierbe 10-15 minute, se potriveste de sare, se adauga otet dupa gust, usturoiul zdrobit, clocotim putin si stingem focul. Imediat intrun castronas, spargem ouale, separand albusul de galbenus.
  • Albusul il adaugam in oala fierbinte de ciorba unde se coaguleaza rapid, iar
    galbenusurile se bat cu 2-3 linguri de apa rece, adaugam 2 linguri mari
    de smantana, amestecam bine si din oala luam ciorba putin cate putin si
    o adaugam la aceasta diresatura, amestecam bine continutul din castron,
    apoi golim in oala.

Punctează această reţetă

burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna rau

abuz

anonymous

Este geniala!!!multumesc!!!

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Buna gustosa

abuz

anonymous

Am gatit fff gustos
ffffffffff buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Mda placuta am facut si eu si este super buna

abuz