Ciorba de spanac (de post)

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro oala de 3 litri, adaugam frunzele de ceapa taiate marunt, le calim putin, apoi adaugam spanacul rupt bucatele.
- Calim si spanacul pana scade, adaugam vreo 2 litri de apa si fierbem cam 10 minute din momentul in care incepe fierberea.
- Potrivim gustul de sare si otet, lasam ciorba sa dea cateva clocote apoi stingem focul.
- Adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu presa sau razuiti pe razatoarea cu gauri mici, deasupra presaram leusteanul tocat marunt.
- Ciorba se consuma cu mamaliguta calda sau rece si ceapa verde sau ardei iute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: