Ciorba de spanac (de post)

Ciorba de spanac (de post)
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro oala de 3 litri, adaugam frunzele de ceapa taiate marunt, le calim putin, apoi adaugam spanacul rupt bucatele.
  • Calim si spanacul pana scade, adaugam vreo 2 litri de apa si fierbem cam 10 minute din momentul in care incepe fierberea.
  • Potrivim gustul de sare si otet, lasam ciorba sa dea cateva clocote apoi stingem focul.
  • Adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu presa sau razuiti pe razatoarea cu gauri mici, deasupra presaram leusteanul tocat marunt.
  • Ciorba se consuma cu mamaliguta calda sau rece si ceapa verde sau ardei iute.
burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Kylie, 29/05/2018

E CEA mai buna ciorba de spanac

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/02/2015

Super gustoasa si rapida !!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/11/2013

Buna rau

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
31/03/2014

Super yami

(0) (0) abuz
21/03/2014

Bun gustos

(0) (0) abuz
30/10/2013

Gustoasa si foarte usor de facut!

(0) (0) abuz
23/10/2013

Adevarat simpla si rapida

(0) (0) abuz
13/07/2013

No comment ! am punctat-o!

(0) (0) abuz
03/04/2013

Foarte bun

(0) (0) abuz
22/03/2013

Foarte energizanta si gustoasa in acelasi timp

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2