Incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro oala de 3 litri, adaugam frunzele de ceapa taiate marunt, le calim putin, apoi adaugam spanacul rupt bucatele.
Calim si spanacul pana scade, adaugam vreo 2 litri de apa si fierbem cam 10 minute din momentul in care incepe fierberea.
Potrivim gustul de sare si otet, lasam ciorba sa dea cateva clocote apoi stingem focul.
Adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu presa sau razuiti pe razatoarea cu gauri mici, deasupra presaram leusteanul tocat marunt.
Ciorba se consuma cu mamaliguta calda sau rece si ceapa verde sau ardei iute.
Comentarii (11):
E CEA mai buna ciorba de spanac
Super gustoasa si rapida !!!!!!
Buna rau
Super yami
Bun gustos
Gustoasa si foarte usor de facut!
Adevarat simpla si rapida
No comment ! am punctat-o!
Foarte bun
Foarte energizanta si gustoasa in acelasi timp