Ingrediente: Pentru aluatul de fursecuri: 1 ou 250 gr făină 125 gr de unt pe jumătate sărat 100 gr zahăr brun sau brun 25 gr zahăr alb 1 plic de zahăr vanilat 1...
Ingrediente: 1/2 glingură de ulei de susan 300 gr broccoli (1 broccoli) 10 creveți (aici fierți și congelați) 100 gr de orez tricolor Sos: 1 lingură de ulei de...
Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 fileuri) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură...
Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 file) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură de...
Ingrediente: 120 gr de orez 3 culori 1/2 lingură de ulei de măsline 1 cățel de usturoi sare piper 300 gr broccoli (1 broccoli) 12 creveți (aici fierți și...
Ingrediente: Crema Gochujang: 15 gr de unt moale 15 gr de vergeoise blond (sau zahar brun) 1 linguriță gochujang (pastă de chili fermentată coreeană) Aluat de...
Ingrediente: 500 gr năut 1 ceapă mică 1 cățel de usturoi 3 linguri de făină sare piper pătrunjel proaspăt coriandru proaspăt 1 linguriță de turmeric 2 lingurițe...
Ingrediente: 2,5 g drojdie uscată de brutărie (sau 6 gr drojdie proaspătă) 25 ml apă călduță 200 gr de făina 250 gr gris extra fin 1 praf de sare 1/2 linguriță...
Ingrediente: 12 foi de aluat filo 50 gr unt 50 ml ulei de măsline 2 ouș 250 ml lapte 1 linguriță rozmarin uscat 1/2 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper 1...
Ingrediente: 700 ml supă de legume 180 gr orez carnaroli (sau orez risotto clasic) 50 gr de 'nduja 1 lingură de pastă de roșii 40 ml vin alb sec 100 gr cârnați...
Ingrediente: 75 gr alune (pentru tocat) 6 clătite dantelate 150 gr de tartinat Interiorul: 10 alune exterior: 60 gr alune de pădure (pentru ciocolata topită)...