Ingrediente: 400 gr de pui (piepți de pui, în acest caz) 1 ardei roșu 1 ardei galben 1 ceapă roșie Marinadă: 3 linguri de ulei de măsline (+/-) 1 linguriță...
Ingrediente: 2 pâini pita 200 gr pui (muschiuleti în acest caz) 1 lingură de ulei de măsline 2 linguri de iaurt grecesc 1 lingură suc de lămâie sare piper 1...
Ingrediente: 1 aluat de foitaj (fără unt) 600 ml lapte de soia (sau alt lapte pe bază de plante, cum ar fi laptele de ovăz) 200 ml smântână de soia (sau altă...
Ingrediente: 300 gr dovlecei (1 dovlecel mediu) 250 gr cartofi 10 gr ceapă (o bucată mică) 1 ou 30 gr pesmet (aprox. 2 linguri generoase) 15 gr parmezan ras...
Ingrediente: 180 gr paste 300 gr dovlecei 40 gr vin alb 125 gr iaurt grecesc (1 pahar) suc de 1/2 lămâie (mică) 10 gr parmezan 4 frunze de busuioc 1 cățel de...
Ingrediente: Pentru frigărui : 300 gr dovlecel 100 gr brânză feta 1 ou 100 gr făină Ulei neutru sare Piper Pentru sos : 1 iaurt grecesc 50gr brânză feta mentă...
Ingrediente: Fondant: 20 g unt topit 1 lingură de zahăr brun (+/-) 2 piersici Aluatul: 150 g unt topit 115 g zahăr 1 ou 1 linguriță extract de vanilie 150 g...
Ingrediente: Patiserie: 1 foaie de aluat de tartă 1 lingură unt topit (opțional) 1 linguriță de susan blond (+/-) (sau alte semințe) (opțional) Umplutura: 250 g...
Ingrediente: 190 g paste (spaghettoni) 180 gr roșii cherry 200 gr burrata 1 cățel de usturoi 15 gr brânză parmezan rasă 3 frunze de busuioc ulei de măsline după...