Petitchef

Brioșe moi și picante cu chorizo

Aceste brioșe cu chorizo sunt perfecte pentru a adăuga o notă de condiment la aperitive sau picnicuri! Moi și delicios de picante, acestea combină textura topită a plăcintei, cu aroma picantă a chorizo. În plus, sunt ușor de preparat: în doar câteva minute, sunt gata de băgat în cuptor :) De asemenea, sunt un excelent aperitiv cu o mică salată verde! Urmați pașii de preparare de mai jos:

Antreuri
9 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

9

Materiale

  • Tavă pentru brioșe / ramekins
  • Bol mare / salatieră
  • tel
  • spatulă
  • Lingură

Preparare

  • Etapa 1 - Brioșe moi și picante cu chorizo
    Începeți prin a îndepărta pielea de pe chorizo, apoi tăiați-l în bucăți mici.
    *Puteți să-l prăjiți câteva minute dacă doriți!
  • Etapa 2 - Brioșe moi și picante cu chorizo
    Se pun făina, praful de copt, sarea (o cantitate mică) și piperul într-un castron mare.
  • Etapa 3 - Brioșe moi și picante cu chorizo
    Se adaugă pasta de tomate, laptele, uleiul de măsline și ouăle. Se bate bine pentru a se combina.
  • Etapa 4 - Brioșe moi și picante cu chorizo
    Se adaugă brânza rasă și bucățile de chorizo și se amestecă cu o spatulă.
  • Etapa 5 - Brioșe moi și picante cu chorizo
    Se toarnă aluatul într-o formă de brioșe unsă, folosind o lingură pentru a distribui uniform bucățile de chorizo în fiecare formă.
  • Etapa 6 - Brioșe moi și picante cu chorizo
    Coaceți timp de 15-20 de minute în cuptor preîncălzit la 180°C.
  • Etapa 7 - Brioșe moi și picante cu chorizo
    Întoarceți cu grijă și sunt gata!

Observații:

Cum ar trebui să păstrez aceste brioșe cu chorizo?
Le puteți păstra timp de 3 zile într-un recipient etanș la frigider.

Pot congela brioșele cu chorizo?
Da, le puteți congela fără nicio problemă!

Brioșele cu chorizo pot fi consumate calde sau reci?
Le puteți mânca calde sau reci, dar noi le preferăm calde :-)

Trebuie să gătesc chorizo?
Puteți, dacă doriți.
* Unele chorizo necesită gătire. Informați-vă cu privire la tipul de chorizo pe care l-ați cumpărat și prăjiți-l timp de câteva minute dacă este necesar.

Cu ce pot înlocui chorizo-ul?
Îl puteți înlocui cu același tip de mezeluri picante!



Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Brioșe moi și picante cu chorizo
Brioșe moi și picante cu chorizo - poza 2
Brioșe moi și picante cu chorizo - poza 3
Brioșe moi și picante cu chorizo - poza 4
Brioșe moi și picante cu chorizo - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose butchy - briose fara unt
Briose butchy - briose fara unt
8 porții
4 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Briose englezesti
Briose englezesti
15 porții
2 ore
Ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Brioșe inimă de sf valentin
Brioșe inimă de sf valentin
7 porții
4 h 2 m
Foarte ușor
3.7 / 5

Articole conexe

Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează