Brioșe moi și picante cu chorizo
Aceste brioșe cu chorizo sunt perfecte pentru a adăuga o notă de condiment la aperitive sau picnicuri! Moi și delicios de picante, acestea combină textura topită a plăcintei, cu aroma picantă a chorizo. În plus, sunt ușor de preparat: în doar câteva minute, sunt gata de băgat în cuptor :) De asemenea, sunt un excelent aperitiv cu o mică salată verde! Urmați pașii de preparare de mai jos:
Ingrediente
Materiale
- Tavă pentru brioșe / ramekins
- Bol mare / salatieră
- tel
- spatulă
- Lingură
Rețete inrudite
Briose butchy - briose fara unt
Preparare
- Începeți prin a îndepărta pielea de pe chorizo, apoi tăiați-l în bucăți mici.
*Puteți să-l prăjiți câteva minute dacă doriți! - Se pun făina, praful de copt, sarea (o cantitate mică) și piperul într-un castron mare.
- Se adaugă pasta de tomate, laptele, uleiul de măsline și ouăle. Se bate bine pentru a se combina.
- Se adaugă brânza rasă și bucățile de chorizo și se amestecă cu o spatulă.
- Se toarnă aluatul într-o formă de brioșe unsă, folosind o lingură pentru a distribui uniform bucățile de chorizo în fiecare formă.
- Coaceți timp de 15-20 de minute în cuptor preîncălzit la 180°C.
- Întoarceți cu grijă și sunt gata!
Observații
Cum ar trebui să păstrez aceste brioșe cu chorizo?
Le puteți păstra timp de 3 zile într-un recipient etanș la frigider.
Pot congela brioșele cu chorizo?
Da, le puteți congela fără nicio problemă!
Brioșele cu chorizo pot fi consumate calde sau reci?
Le puteți mânca calde sau reci, dar noi le preferăm calde :-)
Trebuie să gătesc chorizo?
Puteți, dacă doriți.
* Unele chorizo necesită gătire. Informați-vă cu privire la tipul de chorizo pe care l-ați cumpărat și prăjiți-l timp de câteva minute dacă este necesar.
Cu ce pot înlocui chorizo-ul?
Îl puteți înlocui cu același tip de mezeluri picante!