Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina...
Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 90 de gr...
Ingrediente: Biscuiții: 50 gr de unt 50 gr zahăr brun 50 gr pudră de migdale 20 gr de făină 1 linguriță extract de vanilie (optional) Crema diplomat (crema...
Merele coapte sunt pentru multi dintre noi un simplu si minunat desert intr-o seara rece de iarna, sau de ce nu, in oricare alta seara. In plus, casa miroase divin in timp ce le gatim!
Ingrediente: Crema de vanilie : 250 ml lapte 2 galbenusuri 1 pastaie de vanilie 60 gr zahar 30 gr amidon de porumb 2 aluaturi de foietaj 75 gr pepite de...
Ingrediente: Base : 200 gr de biscuiti Speculoos 60 gr unt moale Crema : 500 gr de ricotta 2 oua o lingura de faina 50 gr zahar o lingurita extract de vanilie...
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 250 ml lapte 1 lingurita extract de vanilie 40 gr de sucre (20 + 20) 20 gr de amidon 1 ou 25 gr de unt 2 linguri de lapte 2...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentru...
Ingrediente: 1 pâte feuilletée 250 ml lapte 2 galbenusuri 1 baton de vanilie 60 gr zahar 30 gr amidon de porumb 1 galbenus pentru ungere zahar pudra vanilat
Ingrediente: Pentru caramel: 150 gr zahar 80 gr de apa Pentru crema: 2 oua 200 ml smantana lichida (30% grasime) 150 gr lapte condensat indulcit 90 ml lapte 1...
Ingrediente: Pentru 6 portii( sau 4 mai sanatoase) Aluat -250 ml apa, -100 g unt, -o lingurita zahar, -un praf de sare, -125 g faina, -patru oua de marime...
Ingrediente: 250 gr de faina 100 ml ulei 300 ml apa 5 oua 3 plicuri de zahar vanilat un praf de sare Pentru crema: 2 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilat 2...
Ingrediente: 600 ml.apa 300 ml.ulei 2 linguri zahar 600 g. faina 10 oua mari- la temperatura camerei un praf de sare. 1 pliculet de zahar vanilat 150 g zahar+3...
Ingrediente: Pentru baza tartei (crusta) : 200 gr. de faina 100 gr. de unt 1 ou 1 praf de sare 1 lingura de otet 2 linguri de zahar (optional) Pentru crema de...
Ingrediente: Ingrediente : Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 gr unt, 50 gr zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru...