Acasă - Petitchef
Rețete
Retete cu esenta de rom
Retete-esenta-de-rom-vanilie
Retete-esenta-de-rom-vanilie 8 rețete
(436 voturi), (71) , (124)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente : 1 cana zahar, 1 cana coca cola, 1/2 cana ulei, 2 si 1/2 cani faina, o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie, 3 lingurite cacao,esenta rom...
(286 voturi), (31) , (124)
Desert Ușor 1 oră 1 oră
Ingrediente : INGREDIENTE BLAT 5 oua 200g zahar 200g faina 1/8l ulei 1/8l apa 1 pac zahar vaniliat 1 lamiie-coaja 1 pac. praf de copt ~~~~~~~~~~~~~ 200ml lichid...
(37 voturi), (5) , (20)
Desert Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente : Blat: 1 cana zahar 1 cana ulei 1 cana apa minerala 1 pliculet praf de copt esenta de rom 2 linguri mari cacao 2 cani nu foarte pline de faina...
(21 voturi), (2) , (12)
Desert Ușor 1 oră 40 min
Ingrediente : 6 oua 250 g zahar 300 g faina 10 Linguri apa 1 pliculet praf copt -1 Lingura de cacao 1 lingurita esenta rom- 1 plic budinca vanilie Dr.Oetker 250...
(10 voturi), (2) , (14)
Desert Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente : 5 oua 200g zahar 200g faina 1/8l ulei 1/8l apa 1 pac zahar vaniliat 1 lamiie-coaja 1 pac. praf de copt 250g unt 1 pac.praf de budinca de vanilie...
(150 voturi)
Vine o vreme cand tanjesti dupa o ciocolata si nu oricare...iti ploua-n gura doar cand te gandesti la ea, la ciocolata de casa!
(7 voturi), (4)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente : Blat: 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de faina 2 linguri de cacao 2 pliculete zahar vanilat esenta de portocale Crema: 350 ml lapte 1 plic creme...
(4 voturi), (17)
Desert Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente : 80 g faina 40 g praf de budinca de vanilie 5 g praf copt 4 albusuri de ou 120 g zahar 1 priza sare 4 galbenusuri de ou 1 pac. zahar vaniliat coaja...
(1 vot), (3)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente : 500 g faina alba de griu 1 pac. drojdie uscata 100 g zahar 1 pac.zahar vaniliat 220 ml lapte caldut 1 Ei 80 g unt temp.camerei 1 priza de sare...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă