Toarna laptele rece peste faina si amesteca continuu pana rezulta un amestec fin, fara cocoloase. Adauga zaharul si vanilia. Pune mixul pe foc si amesteca mereu, iar cand incepe sa fiarba da cratita la o parte si incorporeaza untul.
Lasa putin la racit, dupa care pune galbenusurile si albusurile batute spuma, amestecand usor. Acum, tot ce trebuie sa faci este sa asezi aluatul in formele unse cu unt si sa le dai la cuptor, la foc potrivit. Dupa 30 de minute, cand sufleul a crescut, le scoti si le pudrezi cu zahar pudra din belsug.
Cred că ați uitat pe undeva un 0. Un sufleu reușit nu e foarte ușor de făcut, chiar și profesioniștii pot să greșească, dar cu rețeta aceasta chiar o pățești.
Comentarii (26):
Excelenta reteta!
Foarte fin..delicios...
Va rog sa corectati reteta!
DOI LITRI DE LAPTE SI 50 G DE FAINA? CRED CA E O GLUMA!
Cum 2 l de lapte ?????? GRESIT !!!!!!
Cred că ați uitat pe undeva un 0. Un sufleu reușit nu e foarte ușor de făcut, chiar și profesioniștii pot să greșească, dar cu rețeta aceasta chiar o pățești.
Delicioasa
Ce simplu si bun pare ,,combinabil " cu înghetata sau fructe glasate, etc
Ori e prea mult lapte, ori prea putina faina, explicatie cam saraca, (se lasa putin la racit) dar cat?) iese ca un puding?
Mai multe explicaţii şi 50g la 2 l lapte mi se pare un pic gresit ceva la cantităţi