Sirop pt blat:se fierbe un sirop din apa, zahar, vanilie sau cativa stropi de lamaie se aseaza blatul in tortiera, se insiropeaza foarte putin, ca sa nu .
Se flescaiasca.15 g gelatina se pregatesc dupa instructiunile de pe plic si se amesteca impreuna cu piureul de mere usor incalzit.
Se adauga peste tort si se da la frifider sa se intareasca, nu dureaza mult 15 g de gelatina se pregatesc dupa instructiunile de pe plic si se adauga la crema de vanilie calduta si ea.
Se adauga peste piureul de mere, se da la frigider sa se intareasca, se da iar la frigider,se pregateste frisca si se adauga peste crema de vanilie.
Se decoreaza cu migdale si gataaaaaimi plac mult straturile, sunt egale, frumos aliniate gustul.
Am primit un borcan de 720 ml de piure de mere(din germania) si chiar nu stiam ce sa fac cu ea ,pentru ca am fost curioasa ,am desfacut borcanul si trebuia folosita .Ma bucur ca am gasit aceasta reteta pentru care mii de multumiri . Asta voi face duminica dar cred ca fac un blat din 3 oua si restul va fii ca in reteta .Ma prezint cu rezultatul final!
Comentarii:
Am primit un borcan de 720 ml de piure de mere(din germania) si chiar nu stiam ce sa fac cu ea ,pentru ca am fost curioasa ,am desfacut borcanul si trebuia folosita .Ma bucur ca am gasit aceasta reteta pentru care mii de multumiri . Asta voi face duminica dar cred ca fac un blat din 3 oua si restul va fii ca in reteta .Ma prezint cu rezultatul final!
Cred ca e super
Super, super super..... la infinit !!!!
Arata super .... si cred ca si gustul e la fel ! Trebuie incercata !
Felicitari !
Tres bon.....