Ingrediente: 600 ml.apa 300 ml.ulei 2 linguri zahar 600 g. faina 10 oua mari- la temperatura camerei un praf de sare. 1 pliculet de zahar vanilat 150 g zahar+3...
Ingrediente: Ingrediente : Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 gr unt, 50 gr zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru...
Ingrediente: -500 ml apa -1 pachet de margarina 1 vf cutit de sare 2-3 linguri de zahar -6 oua si 8 albusuri 400 g faina Pentru crema avem nevoie de: 1,200 l...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 g unt, 3 oua, 50 g zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru budinci...
Mare sarbatoare, mare! Avem de sarbatorit postarea cu nr. 300, cei 120 de fani pe blogger si cei peste 1000 de fani pe facebook (pentru facebook avem si o alta surpriza dulce peste cateva zile)! Cum trebuia sa marchez sarbatoarea cu ceva inedit (pentru