Petitchef

Cornete cu carne uscata

Si daca am da o forma mai originala foilor de brick transformandu-le in aperitiv? Prezentati-le oaspetilor dvs. sub forma cornet. Umplute cu un amestec de branza proaspata si carne uscata, va vor garanta succesul ;-)
Va ploua-n gura? Trebuie doar sa urmati pasii de realizare a retetei noastre disponibile in versiunea scrisa si video ;-)

Aperitiv
8 porții
20 min
8 min
Ușor

Video

YouTube

Ingrediente

8

Preparare

  • Etapa 1 - Cornete cu carne uscata
    Suprapuneti foile de brick si taiati-le in 4 sferturi. Taiati marginile rotunjite pentru a forma triunghiuri.
  • Etapa 2 - Cornete cu carne uscata
    Ungeti fiecare triunghi cu ulei de masline. Strangeti-le sub forma de cornet, privind tehnica din video de mai jos.
  • Etapa 3 - Cornete cu carne uscata
    Strangeti-le sub forma de cornet, privind tehnica din video de mai jos.
  • Etapa 4 - Cornete cu carne uscata
    Puneti-le pe o foaie de copt acoperita cu hartie de pergament si coaceti timp de aproximativ 8 minute la 180° C. Cornetele trebuie sa fie de culoare maro aurie.
  • Etapa 5 - Cornete cu carne uscata
    Se amesteca branza cu 5 felii de carne uscata taiata in bucati mici, ceapa taiata, busuioc taiat, seminte de pin. Puneti sare si piper.
  • Etapa 6 - Cornete cu carne uscata
    Umpleti fiecare con cu acest amestec folosind un posh. Taiati ultima felie de carne in bucati mici si puneti peste crema. Gata!

Observații:

Formarea cornetelor: este necesar ca foile de brick sa fie bine unse cu ulei.
Umplere: Aveti grija ca aceste cornete din foi de brick se inmoaie rapid asa ca, umpleti-le in ultimul moment.



Poze

Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata - poza 2

Întrebări:

Ce sunt foile de brick? Unde se gasesc de cumparat?

Răspuns:

Aceste foi asemanatoare cu foile de placinta, dar sunt un pic mai grosute. Se gasesc de cumparat in super marketuri.






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează