Si daca am da o forma mai originala foilor de brick transformandu-le in aperitiv? Prezentati-le oaspetilor dvs. sub forma cornet. Umplute cu un amestec de branza proaspata si carne uscata, va vor garanta succesul ;-)
Va ploua-n gura? Trebuie doar sa urmati pasii de realizare a retetei noastre disponibile in versiunea scrisa si video ;-)
Suprapuneti foile de brick si taiati-le in 4 sferturi. Taiati marginile rotunjite pentru a forma triunghiuri.
Ungeti fiecare triunghi cu ulei de masline. Strangeti-le sub forma de cornet, privind tehnica din video de mai jos.
Strangeti-le sub forma de cornet, privind tehnica din video de mai jos.
Puneti-le pe o foaie de copt acoperita cu hartie de pergament si coaceti timp de aproximativ 8 minute la 180° C. Cornetele trebuie sa fie de culoare maro aurie.
Se amesteca branza cu 5 felii de carne uscata taiata in bucati mici, ceapa taiata, busuioc taiat, seminte de pin. Puneti sare si piper.
Umpleti fiecare con cu acest amestec folosind un posh. Taiati ultima felie de carne in bucati mici si puneti peste crema. Gata!
Formarea cornetelor: este necesar ca foile de brick sa fie bine unse cu ulei. Umplere: Aveti grija ca aceste cornete din foi de brick se inmoaie rapid asa ca, umpleti-le in ultimul moment.