Ingrediente: 1 clapon de 3 kg 400 ml supa de pui ulei de masline Umplutura: 300 de carne de vita tocata 6 morcovi 1 legatura patrunjel 1 ceapa 1 catel de...
Ingrediente: o bucata carne "nuca spata vitel lapte" o bucata costita afumata o ceapa mare usturoi un ardei 2 morcovi o ceasca vin alb o cutie rosii cubulete...
Ingrediente: 2 piepti de pui 2 cepe 2 fire praz 1 ardei gras rosu 1 morcov mare 2 cartofi mari 1 capatana usturoi ghimbir praf ½ radacina ghimbir un praf de...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: 7 cartofi mari rosii (7-8) 1/2 kg carne tocata amestec (puteti folosi carne tocata - de pui, porc, vita) 200 ml sos de rosii 1 ceapa rosie 2 catei...
Ingrediente: 6 ardei (sant mai mari decat ardeii unguresti) 1 ceapa mare tocata 120 g orez 1 conserva de rosii tocate sau 4 rosii curatate de coaja si tocate...
Ingrediente: 250 g carne de vita (sau de pui) fiarta si taiata cubulete 2 castraveciori murati, taiati cubulete 1 gogosar murat, taiat cubulete 250 g cartofi,...
Ingrediente: 7 cepe medii-mari 4-5 cartofi ( 1 kg ) 2 cuburi knorr de vita 1.5 l apa unt pentru prajit un varf de lingurita condimente pentru pui sare si piper...
Ingrediente: 10 cartofi de dimensiune medie 750 g carne tocata de porc vita / pui - 2 cepe mari o legatura de verdeata 3 oua 3 linguri de pasta de tomate o...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: Putin ulei de masline 1,7 l apa 2 cuburi de pui sau vita ( cum preferati ) 2 cepe medii taiate cubulete 1 ardei taiat cubulete 2 cartofi taiati...
Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ceapa mare taiata fin 2 cani de cartofi taiati cubulete si curatati 1 cana radacina...
Ingrediente: aprox 4 l zeama de carne si oase de pui,vita,oaie sau miel 2 cepe tocate marunt o ceasca mare de bulion sare ,piper 300 ml iaurt 2 Lg ( linguri)...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala...
Ingrediente: 200 g faina 1 ou Sare Umplutura: 300 g carne tocata(porc, vita,pui sau amestec) 1ceapa taiata marunt 1 lingura bulion patrunjel taiat marunt...
Ingrediente: sucul de la 4 rosii proaspate 2 linguri de patrunjel tocat 2 linguri de coriandru proaspat tocat 2 linguri de frunze de telina tocate 1 / 2 ceasca...
Ingrediente: 500 g. vinete 4-5 catei de usturoi ardei iute (sau pasta de ardei iute) 10 ml sos soia 30 ml vin de orez ( puteti inlocui cu vin alb) 80 ml supa...
Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf...