Se spala carnea, se taie cubulete. Se taie bucati si costita afumata . Morcovul se curata, se spala si se da prin razatoarea mica.
Ardeiul se curata, se spala si se taie fasii mici. Ceapa si usturoil se curata si se taie cat puteti de marunt. Cu toate astfel pregatite, am pus pe foc o craticioara pentru supa de pui si am pus tigaia cu ulei in care am pus pa rumenit cuburile de carne de vita.
Dupa ce timp de vreo 10 minute a intors carnea de vita pe toate partile, am pus si bucatile de costita si am mai lasat 5-7 minute dupa care am scos carnea si costita cu paleta in cratita care urma sa o bag la cuptor.
Peste uleiul incins a pus faina, a amestecat bine si amstins cu supa, amestecand continuu. Sosul astfel obtinut l-a pus peste carne, a pus si restul de supa amestecata cu pasta de tomate, vinul, ceapa si legumele.
A amestecat totul si a dat la cutor aproximativ o ora.
Comentarii:
Pare delicios
Foarte bun si e delicios
Nu imi arata cum se face sosul
Arata super,
Gustoasa...
Este bună voi încerc și eu.
Arata frumos,o sa incerc si eu..........dar o sa sar peste cateva ingrendiente
Meravigliosa
Ca imagine nu arata ..... dar ca gust cred ca foarte buna aceasta mincare