Râjniți și faceți amestecul din ingredientele uscate ( piperul, pudra de muștar, semitele de chimen,semitele de țelina, sare și piper) și frecați carnea bine de tot. Într-o oala de cuptor de fonta sau tava de cuptor mai înalta, prăjiți carnea cu 2-3 linguri de ulei pe toate parțile pentru a obține o crusta. După aceea o scoateți și o puneți deoparte pe o farfurie.
In aceeași oala adaugați ceapa tocata, frunzele de dafin, zaharul și un praf de piper, sare și căliți la foc mediu pana când ceapa devine frageda și un pic caramelizata. Adaugați pasta de tomate și mai căliți 1 minut. Adaugați berea și amestecați cu o paleta în asa fel încât sa dezlipiți bucățelele formate pe fundul tigăii.
Adaugați carnea din nou, și turnați supa de vita. Lăsați pe foc pana totul ajunge la punctul de fiebere, după aceea acoperiți oala cu folie de aluminiu și băgați în cuptor pentru 3-3 1/2 ore.
După cele 3 ore scoate carnea din oala și o pe o farfurie și acoperiți pentru 15-20 minute.In acest timp puneți oala pe foc adaugați oțetul și reduceți compoziția. Totul la foc mediu.
După ce a scăzut la jumătate se strecoară și se pune într-un vas mic pentru sosuri.
Salata:
Tocați mărunt varza, frunzele de arpagic și o puneți într-un bol de salata. Amestecați într-un castron iaurtul, muștarul, oțetul, sarea și piperul după care le adaugați peste varza și amestecați bine.
Cartofii:
Se încinge cuptorul la 200 grade. Se pisează semințele de coriandru, se adaugă paprika, piperul cayenne, oregano, sare, piper și se amesteca. Cartofii se pun într-o tava curățați și tăiați tip wedges. Puneți uleiul și condimentele și amestecați pana când toți sunt acoperiți uniform. Puneți tava la cuptor și coaceți pentru 10-15 minute.