Picioarele se spala si se curata. Se tau in doua. Se vor unge din abundenta cu crema de gulyas si se lasa la rece 1 ora.
Dupa ce stat la rece(macar 1 ora desi eu recomand sa le tineti de cu seara la rece ) Punem untura la incins si prajim picioarele de porc pe ambele parti. Le scoatem separat si in untura ramasa tragem si ceapa taiata cubulete.
Peste ceapa calita asezam inapoi picioarele prajite ,adaugam patrunjelul tocat,usturoiul feliat, ,supa,vinul,maghiranul,si apa si se da tava acoperita cu capac sau folie de aluminiu la cuptor si dupa aproximativ 2 ore le scoatem din cuptor (cand furculita patrunde usor in piciorul de porc inseamna ca sunt facute ).
Le servim cu garnitura de cartofi natur sau pireu de cartofi .
Am facut si eu reteta insa am adagat mai mult usturoi , au iesit bestiale, toata famila a mancat si a mai cerut insa nu a ma ramas nimic.va recomand aceasta reteta. Felicitari celui care a postat aceasta reteta.
Comentarii:
De fapt se numesc pacele si se prepara cu totul altfel !
L
Am facut si eu reteta insa am adagat mai mult usturoi , au iesit bestiale, toata famila a mancat si a mai cerut insa nu a ma ramas nimic.va recomand aceasta reteta. Felicitari celui care a postat aceasta reteta.
Osa incerc si eu! numai nu stiu ce inseamna gulyas...