Picioare porc la cuptor - " adidasi "
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Picioarele se spala si se curata. Se tau in doua.
Se vor unge din abundenta cu crema de gulyas si se lasa la rece 1 ora. - Dupa ce stat la rece(macar 1 ora desi eu recomand sa le tineti de cu seara la rece ) Punem untura la incins si prajim picioarele de porc pe ambele parti. Le scoatem separat si in untura ramasa tragem si ceapa taiata cubulete.
- Peste ceapa calita asezam inapoi picioarele prajite ,adaugam patrunjelul tocat,usturoiul feliat, ,supa,vinul,maghiranul,si apa si se da tava acoperita cu capac sau folie de aluminiu la cuptor si dupa aproximativ 2 ore le scoatem din cuptor (cand furculita patrunde usor in piciorul de porc inseamna ca sunt facute ).
- Le servim cu garnitura de cartofi natur sau pireu de cartofi .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
28/08/2012
Am facut si eu reteta insa am adagat mai mult usturoi , au iesit bestiale, toata famila a mancat si a mai cerut insa nu a ma ramas nimic.va recomand aceasta reteta. Felicitari celui care a postat aceasta reteta.