Picioare porc la cuptor - " adidasi "

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Picioarele se spala si se curata. Se tau in doua.
    Se vor unge din abundenta cu crema de gulyas si se lasa la rece 1 ora.
  • Dupa ce stat la rece(macar 1 ora desi eu recomand sa le tineti de cu seara la rece ) Punem untura la incins si prajim picioarele de porc pe ambele parti. Le scoatem separat si in untura ramasa tragem si ceapa taiata cubulete.
  • Peste ceapa calita asezam inapoi picioarele prajite ,adaugam patrunjelul tocat,usturoiul feliat, ,supa,vinul,maghiranul,si apa si se da tava acoperita cu capac sau folie de aluminiu la cuptor si dupa aproximativ 2 ore le scoatem din cuptor (cand furculita patrunde usor in piciorul de porc inseamna ca sunt facute ).
  • Le servim cu garnitura de cartofi natur sau pireu de cartofi .
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/10/2014

De fapt se numesc pacele si se prepara cu totul altfel !

(0) (1) abuz
15/06/2013

L

(0) (0) abuz
28/08/2012

Am facut si eu reteta insa am adagat mai mult usturoi , au iesit bestiale, toata famila a mancat si a mai cerut insa nu a ma ramas nimic.va recomand aceasta reteta. Felicitari celui care a postat aceasta reteta.

(0) (0) abuz
30/05/2012

Osa incerc si eu! numai nu stiu ce inseamna gulyas...

(0) (0) abuz