Supa minestrone
Este o supa care difera de la un restaurant la altul deoarece nu are o reteta prestabilita si bucatarii folosesc legumele care sunt in sezon.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Supă de roșii și busuioc
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Adaugati apoi cartofii, telina si morcovii si amestecati cateva minute. Adaugati 4 cani de apa si cuburile Knorr. Fierbeti 3 minute, apoi adaugati rosiile. Dupa inca 10 minute de fiert adaugati si dovlecelul, fasolea si varza.
- Fierbeti pana legumele sunt moi. Apoi adaugati restul ingredientelor si mai fierbeti 10 minute. Serviti cu paine proaspata si cu cascaval razalit pe deasupra.
- Cel mai important la aceasta supa este sa respectam ordinea de fierbere a legumelor pentru a nu fi nici unele prea fierte si prea moi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
crina-1,
28/05/2020
Este interesant , ma intreb in ce tara din fundul Africii traiesc romanii ca ei nu cunosc unitatile de masura. Ei masoara ince in cani si pahare!!!!
31/10/2011
Eu stiu ca aceasta supa nu se prajeste nimic se fierbe totul chiar si uleiul de masline si mai incearca sa pui la final o jumatate de lingurita de pesto genovese