Supa minestrone

Supa Minestrone
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Este o supa care difera de la un restaurant la altul deoarece nu are o reteta prestabilita si bucatarii folosesc legumele care sunt in sezon.


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supă de roșii și busuioc


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Adaugati apoi cartofii, telina si morcovii si amestecati cateva minute. Adaugati 4 cani de apa si cuburile Knorr. Fierbeti 3 minute, apoi adaugati rosiile. Dupa inca 10 minute de fiert adaugati si dovlecelul, fasolea si varza.
  • Fierbeti pana legumele sunt moi. Apoi adaugati restul ingredientelor si mai fierbeti 10 minute. Serviti cu paine proaspata si cu cascaval razalit pe deasupra.
  • Cel mai important la aceasta supa este sa respectam ordinea de fierbere a legumelor pentru a nu fi nici unele prea fierte si prea moi.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

10/08/2013

Excelenta reteta, am facut-o acum, multumesc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
crina-1, 28/05/2020

Este interesant , ma intreb in ce tara din fundul Africii traiesc romanii ca ei nu cunosc unitatile de masura. Ei masoara ince in cani si pahare!!!!

(0) (0) abuz
11/04/2013

Cum poti sa spui ca si gramaj o cana???

(0) (0) abuz
31/10/2011

Eu stiu ca aceasta supa nu se prajeste nimic se fierbe totul chiar si uleiul de masline si mai incearca sa pui la final o jumatate de lingurita de pesto genovese

(1) (0) abuz



+