Minestrone este o supa italiana dupa cum stiti, care nu are o reteta originala si asta pentru ca in general se folosesc legumele de sezon pentru a o prepara.Sa va spun cum am facut-o eu.
Caliti baconul, ceapa, adaugati, morcovul, ardeiul, usturoiul, apoi celelalte legume in afara de cartofi si daca folositi ceva din conserva nu adaugati inca.
Caliti 2 minute sa se inmoaie toate si adaugati apa, cartofii si legumele din conserva (daca folositi).
Cand fierbe apa dizolvati cuburile, adaugati rosiile, dafinul si cimbrul si micsorati focul cand a inceput sa clocoteasca.
Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba 25 de minute dupa care adaugati pastele si mai lasati 10-15 minute.
Verificati daca s-au fiert legumele, potriviti de sare si piper si La masaaaaa !!!
Comentarii:
Mai mult seamana cu o ciorba de legume, numai ca ai adaugat carne si bacon. supa minestrene are o reteta exacta si nu improvizata
Buna
Spendida
Foarte buna
Si eu o fac mereu dar ...congelata
Pare super
Foarte buna dupa meniurile de sarbatori !