Petitchef

Kebab indian cu fasole rolie si orez

O alternativa aromata a traditionalelor chiftele

Felul principal
8 porții
1 oră
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Reteta Pentru Garam Masala o gasiti aici
    Reteta pentru garnitura de orez o gasiti aici facut kebabul din pui. Amesteca carnea tocata cu oul batut sicelelalte ingrediente. Pune cat pesmet trebuie ca sa iasa o pasta maidensa (sa nu cada de pe tepuse).
  • Incalzeste cuptorul la foc mare (200 grade ), unge gratarul din cuptor bine cu ulei si baga-l in cuptor sa se incinga si el.
    Cu mana unsa cu ulei ia din amestecul de carne si fa niste chiftelemai lungi si mai plate. Trece o tepusa prin mijloc. Pune kebabul pe ofarfurie unsa cu ulei.
    Pune sub gratar o tava cu putina apa, ca sa curga sucurile de la carne in ea.
  • Pune kebabul pe gratarul incins si lasa la cuptor 30 min, pana serumeneste putin. Intoarce pe cealalta parte, da focul mai puternic simai lasa pana devine auriu bine. Scoate din cuptor.
  • In timpul asta fa garnitura de fasole: intr-o craticioara incalzesteuleiul si prajeste putin Garam Masala. Adauga ghimbirul si usturoiul sicaleste-le putin. Adauga curcuma si amesteca bine. Adauga fasolearosie, apa si pasta de rosii. Lasa la fiert 2 minute, ca sa se formezeun sos mai inchegat.Serveste kebabul cu garniturile de fasole si orez.


C Cooking with my soul

Poze

Kebab indian cu fasole rolie si orez
Kebab indian cu fasole rolie si orez - poza 2
Kebab indian cu fasole rolie si orez - poza 3
Kebab indian cu fasole rolie si orez - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează