Reteta Pentru Garam Masala o gasiti aici Reteta pentru garnitura de orez o gasiti aici facut kebabul din pui. Amesteca carnea tocata cu oul batut sicelelalte ingrediente. Pune cat pesmet trebuie ca sa iasa o pasta maidensa (sa nu cada de pe tepuse).
Incalzeste cuptorul la foc mare (200 grade ), unge gratarul din cuptor bine cu ulei si baga-l in cuptor sa se incinga si el. Cu mana unsa cu ulei ia din amestecul de carne si fa niste chiftelemai lungi si mai plate. Trece o tepusa prin mijloc. Pune kebabul pe ofarfurie unsa cu ulei. Pune sub gratar o tava cu putina apa, ca sa curga sucurile de la carne in ea.
Pune kebabul pe gratarul incins si lasa la cuptor 30 min, pana serumeneste putin. Intoarce pe cealalta parte, da focul mai puternic simai lasa pana devine auriu bine. Scoate din cuptor.
In timpul asta fa garnitura de fasole: intr-o craticioara incalzesteuleiul si prajeste putin Garam Masala. Adauga ghimbirul si usturoiul sicaleste-le putin. Adauga curcuma si amesteca bine. Adauga fasolearosie, apa si pasta de rosii. Lasa la fiert 2 minute, ca sa se formezeun sos mai inchegat.Serveste kebabul cu garniturile de fasole si orez.