Ingrediente: picioare de porc (preferabil mai slab) 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa cativa catei de usturoi boia de ardei dulce sau iute dupa preferinta sare,...
Ingrediente: 1-2 inimi de porc condimente: piper boabe, sare, foi de dafin, enibahar, cuisoare 200 g orez cu bob lung supa de inima 1 morcov 1 ceapa potrivita...
Ingrediente: 600 g carne slaba de porc (muschi), taiata cubulete 5 linguri ulei de arahide sau floarea soarelui 4 catei de usturoi, tocati marunt 3 cm de...
Ingrediente: 100 g orez basmati 2 linguri faina sare de mare si piper proaspat macinat ulei de masline 400 g file de porc, taiat in bucati mai mari 2 catei de...
Ingrediente: 3 “seturi” coaste de porc intregi ( altfel nu stiu cum as putea sa le numesc ) 1 lingura seminte de chimen (pisate) 1 lingura seminte fenicul...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 500 g muschi file de porc, taiat fasiute subtiri 4 linguri de ulei de arahide 1 ardei gras verde, curatat si taiat fasiute subtiri 2-3 cm bucata...
Ingrediente: 4 catei de usturoi dati prin razatoare 3 linguri de sos de soia 3 linguri de miere 150 ml lapte de cocos 1 lingurita de piper negru, macinat 2...
Ingrediente: 700 g carne tocata porc 500 g carnati de casa afumati 1 varza acra de aproximativ 2 kg 150 g orez 2 cepe 1-2 morcovi 2-3 rosii 100 g ketchup rosii...
Ingrediente: 300 g carne de porc o ceapa 1 cm ghimbir 50 g zahar 100 g apa 1 catel de usturoi ulei 1 ardei iute rosu orez 1 ardei iute verde 1 lingura cu sos...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 ceasca orez cu bobul lung 1 muschiulet de porc taiat cubulete 1 ceapa rosie tocata nu foarte marunt 1 ardei gras rosu sau galben taiat grosier 1...
Ingrediente: -600-700 gr carne de vita(sau de porc sau amestecata) -ceapa -ardei rosu -telina -morcov -orez -un ou -patrunjel -pasta de tomate -piper /cimbru
Ingrediente: 1 varza potrivita (700 g) 500 g carne tocata de porc 120 g orez 1 ceapa mare sau doua mici 2 oua 60 ml smantana sare, piper, patrunjel ulei
Ingrediente: o varza murata mare (cca 2kg) 1 kg carne tocata (porc si vita) o ceapa 200 gr orez sare si piper cimbru boia de ardei o ceasca de vin bulion 2...
Ingrediente: 500 g carne tocata(vita sau porc),1 felie de paine,2 linguri orez, 1 ceapa, 1 ou, sare si piper. Pentru ciorba: 1 morcov,1 telina,1 ceapa,, 1 ardei...
Ingrediente: 500g carne tocata de porc 1 ceapa mare 2 cartofii medii 1 ceasca de orez 4 linguri pasta de tomate 30-40 foi de vita de vie sare, piper si cimbru
Ingrediente: Pentru varza oparita: 2 verze mai mici/ 1 mai mare,100 ml otet, 1 lg sare, cimbru, marar, apa. Umplutura: 1 kg carne tocata de porc/ amestec cu...
Ingrediente: 6 ardei (sant mai mari decat ardeii unguresti) 1 ceapa mare tocata 120 g orez 1 conserva de rosii tocate sau 4 rosii curatate de coaja si tocate...
Ingrediente: Ingrediente: o varza murata mai mare (daca facem cu varza dulce-punem sare atat in carne cat si in apa in care fierb) 1 kg carne tocata de porc...
Ingrediente: Pentru perisoare aveti nevoie de: 1/2 kg carne tocata de porc (sau amestec), 1 ceapa mica, 1 ou, sare, piper, boia de ardei dulce. Pentru ciorba...
Ingrediente: 1 varza mare 700 g carne tocata (de porc amestecata cu vita) 200 g muschi afumat de porc (sau slanina afumata) 1 ciolan afumat 3 cepe 100 ml ulei...