Porc sichuan

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se prepara un sos amestecand mixtura de amidon cu sos de ardei iute, sos de soia, zahar, vin de orez si apa.
- Se incinge un wok, apoi se adauga jumatate din ulei. Cand acesta fumega, se adauga carnea si se soteaza rapid, in transe, timp de 3-4 minute, amestecand frecvent; se transfera apoi pe o farfurie si se pastreaza calda.
- Se incinge in wok restul de ulei si se adauga ardeiul gras, ghimbir, usturoi si ardeii iuti. Se prajesc 1-2 minute, la foc mediu, apoi se adauga sosul preparat mai sus si se da in clocot, amestecand continuu pana ce se ingroasa si se face lucios.
- Se readuce carnea in wok, impreuna cu sucurile lasate in farfurie si cu mugurii de bambus. Se soteaza rapid 2 minute, la foc iute, pana ce carnea este frageda iar mugurii de bambus sunt fierbinti. Se serveste imediat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă