Pentru inceput punem orezul la fiert in apa cu sare. Intr-un wok foarte bine incins punem la prajit muschiuletul de porc impreuna cu 2-3 linguri de ulei vegetal.
Saram si piperam, iar cand carnea s-a rumenit o scoatem pe o farfurie.In acelasi wok mai adaugam o lingura doua de ulei, dupa care punem la prajit ceapa rosie, ardeiul gras, ghimbirul si usturoiul.
Dupa 2 minute adaugam sosul de soia, amestecam, asteptam 30 de secunde, apoi adaugam ananasul taiat cubulete impreuna cu sucul de ananas, carnea prajita si otetul balsamic.
Condimentam cu piper negru si eventual cu inca putin sos de soia, in functie de gustul fiecaruia.Cand orezul este fiert il scurgem si il impartim in farfurii, langa adaugam carnea iar deasupra presaram seminte de susan.
Sfatul meu este sa va pregatiti toate ingredientele inainte sa va apucati de treaba pentru a avea totul la indemana, in acest fel gatirea propriu-zisa va dura mai putin de 10 minute.