Porc dulce acrisor (jamie oliver)
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe pachet, se scurge si se pastreaza cald.
- Se trec bucatelele de carne de proc prin faina asezonata cu sare si piper . Se inchinge ulei intr-o tigaie wok si se prajesc bucatelele de proc timp de aproximativ 5 minute , pana ce se rumenesc pe toate partile.
- Se adauga usturoiul , chilli, ghimbir si toate legumele. Prajiti rapid timp de un minut sau doua.
- Se adauga zaharul si otetul si se lasa sa scada pentru a se obtine un sos gros si lipicios - n-ar trebuie sa dureze mai mult de vreo doua , trei minute . Se serveste in boluri calde, in care ati pus mai intai orez basmati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super reteta!
Punctează această reţetă