Se spala carnea si se sterge prin tamponare cu prosoape de hartie. Se curata de grasime si se bate putin cu un ciocan de snitele, ca sa aiba o grosime uniforma (maxim 1 cm).
Se combina intr-un castron usturoiul, sarea, mierea, laptele de cocos, sosul de soia, piperul si ardeiul iute si se amesteca bine. Se marineaza feliile de carne in aceasta mixtura, minim 1 ora (peste noapte, daca este posibil).
Se incinge grill-ul cuptorului. Se captuseste o tava cu folie metalica, se unge cu ulei si se frig feliile de carne 15-20 de minute, pana ce incep sa se usuce, iar suprafata lor este caramelizata.
Se scot feliile de carne pe un gratar metalic, pus deasupra unei farfurie, si se acopera cu folie metalica. Se lasa la odihna 5-10 minute, dupa care se taie fasiute subtiri si se servesc alaturi de orez fiert si de feliute de ghimbir murate, ornat eventual cu frunze proaspete de verdeata.