Porc ca in bali (babi guling)

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Puneti toate ingredientele pentru marinata in robot si mixati-le pana obtineti o pasta. Incalziti uleiul de cocos intr-o tigaie si prajiti pasta 2-3 minute. Puneti deoparte 2 linguri din maclavaisul asta si cu restul ungeti animalul pe toate partile. Apoi bagati-l intr-o punga de plastic si lasati-l la rece cateva ore .
  • Cand vine fericitul moment cand sunteti gata sa bagati bestia in cuptor, incalziti 1 cutie de lapte de cocos intr-o tigaie si adaugati si ce v-a mai ramas din pasta-marinata.
  • Puneti porcul in tava, ungeti-l cu amestecul de lapte de cocos. Acoperiti-l lejer cu folie de aluminiu si bagati-l in cuptorul incins - 30 de minute la foc mai mare, apoi inca vreo 3 ore la foc mic, mic. Ungeti-l cu lapte de cocos pe toate partile din jumatate in jumatate de ora - la sfarsit you will have heaven o a plate, I promise.
  • Cand e gata, lasati-l 30 de minute sa-si traga sufletul, si pregatiti orezul si Sambal Matah.
Le Blog PiquantLe Blog Piquant

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: