Porc cu ghimbir

Porc cu ghimbir
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

3

Ingrediente pentru pregatirea carnii:

Ingrediene prentru pregatirea legumelor:

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute.La sfarsit se adauga 1 lingura de sos de soia. Se cauta sa se prepare astfel incat sa ramana putin sos la sfarsit. (daca este nevoie mai completam cu bere sau apa)

    Legumele se taie felii subtiri, se calesc in ulei amestecand mereu la foc rapid timp de 5 minute (aceasta metoda este cunoscuta sub numele de stir fry). Ghimbirul dat prin razatoarea mica se pune spre sfarsit, astfel incat sa mai fiarba impreuna 2-3 minute)
    Cand carnea este gata, se pun impreuna la cuptor intr-un vas incins in prealabil (de preferat este un vas metalic gros, sa sfaraie cand se adauga sosul) in ordinea: carne, legume, sos, timp de 5 minute.

Punctează această reţetă

PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

E uşor overcooked .

abuz

anonymous

Mi se pare tentanta ! O sa o incerc si eu zilele acestea.

abuz

anonymous

Pare a fi un succes culinar! Voi pune sa fie preparat.

abuz

anonymous

Am sa incerc!

abuz

anonymous

Foarte tare reteta abia astept sa o incerc

abuz

anonymous

Este o reteta rapida usoara aproape la indemana. Nu stiu daca foarte multe gospodine folosesc in bucataria lor ghimbirul si sosul de soia. Pentru cei care folosesc ghimbir pentru prima data ii sfatuiesc sa puna maxim 2cm . Oricum multumiri bucatarului.

abuz

anonymous

Cred ca este excelent ! voi gati cu prima ocazie

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Deliciousss!!!!

abuz

anonymous

Bun,

abuz
  • pagina 1 / 2