Porc cu ghimbir

Ingrediente
3
Ingrediente pentru pregatirea carnii:
Ingrediene prentru pregatirea legumelor:
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute.La sfarsit se adauga 1 lingura de sos de soia. Se cauta sa se prepare astfel incat sa ramana putin sos la sfarsit. (daca este nevoie mai completam cu bere sau apa)
Legumele se taie felii subtiri, se calesc in ulei amestecand mereu la foc rapid timp de 5 minute (aceasta metoda este cunoscuta sub numele de stir fry). Ghimbirul dat prin razatoarea mica se pune spre sfarsit, astfel incat sa mai fiarba impreuna 2-3 minute)
Cand carnea este gata, se pun impreuna la cuptor intr-un vas incins in prealabil (de preferat este un vas metalic gros, sa sfaraie cand se adauga sosul) in ordinea: carne, legume, sos, timp de 5 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E uşor overcooked .
anonymous
Mi se pare tentanta ! O sa o incerc si eu zilele acestea.
anonymous
Pare a fi un succes culinar! Voi pune sa fie preparat.
anonymous
Am sa incerc!
anonymous
Foarte tare reteta abia astept sa o incerc
anonymous
Este o reteta rapida usoara aproape la indemana. Nu stiu daca foarte multe gospodine folosesc in bucataria lor ghimbirul si sosul de soia. Pentru cei care folosesc ghimbir pentru prima data ii sfatuiesc sa puna maxim 2cm . Oricum multumiri bucatarului.
anonymous
Cred ca este excelent ! voi gati cu prima ocazie
anonymous
Imi place
anonymous
Deliciousss!!!!
anonymous
Bun,
Punctează această reţetă