Petitchef

Porc cu ghimbir

Felul principal
3 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Ingrediente pentru pregatirea carnii:

Ingrediene prentru pregatirea legumelor:

Preparare

  • Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute.La sfarsit se adauga 1 lingura de sos de soia. Se cauta sa se prepare astfel incat sa ramana putin sos la sfarsit. (daca este nevoie mai completam cu bere sau apa)

    Legumele se taie felii subtiri, se calesc in ulei amestecand mereu la foc rapid timp de 5 minute (aceasta metoda este cunoscuta sub numele de stir fry). Ghimbirul dat prin razatoarea mica se pune spre sfarsit, astfel incat sa mai fiarba impreuna 2-3 minute)
    Cand carnea este gata, se pun impreuna la cuptor intr-un vas incins in prealabil (de preferat este un vas metalic gros, sa sfaraie cand se adauga sosul) in ordinea: carne, legume, sos, timp de 5 minute.


Întrebări:




Comentarii (16):

20/12/2014

E uşor overcooked .

(0) (0) Abuz
14/05/2014

Mi se pare tentanta ! O sa o incerc si eu zilele acestea.

(0) (0) Abuz
31/01/2014

Pare a fi un succes culinar! Voi pune sa fie preparat.

(0) (0) Abuz
23/12/2013

Am sa incerc!

(0) (0) Abuz
25/10/2013

Foarte tare reteta abia astept sa o incerc

(0) (0) Abuz
07/05/2013

Este o reteta rapida usoara aproape la indemana. Nu stiu daca foarte multe gospodine folosesc in bucataria lor ghimbirul si sosul de soia. Pentru cei care folosesc ghimbir pentru prima data ii sfatuiesc sa puna maxim 2cm . Oricum multumiri bucatarului.

(0) (0) Abuz
21/04/2013

Cred ca este excelent ! voi gati cu prima ocazie

(0) (0) Abuz
26/03/2013

Imi place

(0) (0) Abuz
19/03/2013

Deliciousss!!!!

(0) (0) Abuz
12/02/2013

Bun,

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Apă aromată cu castraveți, lime, mentă și ghimbir
Apă aromată cu castraveți, lime, mentă și ghimbir
4 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! 9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbir 9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbir Cateva cuvinte despre … Ghimbir Cateva cuvinte despre … Ghimbir

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează