Se fierbe orezul in apa cu sare si se scurge. Intr-o cratita se prajeste o jumatate de ceapa taiata marunt, se adauga carnea, sare, piper si patrunjel tocat.
Se lasa sa se faca la foc mediu (cca 10 minute). Cand este gata se amesteca cu orezul fiert. In acelasi timp se caleste varza: se frige restul de ceapa in ulei, se adauga varza taiata marunt, sare si piper.
Se lasa sa se faca la foc mediu (cca 10 minute). Cand este gata se amesteca cu orezul fiert. In acelasi timp se caleste varza: se frige restul de ceapa in ulei, se adauga varza taiata marunt, sare si piper.
Se repeta pana se umple tava. Se bat ouale cu smantana si cu putina sare si se intinde pe desupra. Se pun la cuptor 25-30 minute la 185ºC.
Nu am inteles nimic, desi sunt clujanca. De cate ori se tot prajeste ceapa si varza? Ce se tot repeta calirea pana se umple tava, tare as vrea un raspuns la aceasta nedumerire.
Comentarii (83):
Mmmmm!
Varza a la cluj se face cu varza acra si orezul se pune crus,asa m a invatat bunica mea care evident e din zona cluj,
Foarte gustoasa!
Buona.
Un deliciu ffff bun ...
E suuuuuuuuuuuuper buna
Nu am inteles nimic, desi sunt clujanca. De cate ori se tot prajeste ceapa si varza? Ce se tot repeta calirea pana se umple tava, tare as vrea un raspuns la aceasta nedumerire.
EXCELENT
Da
Un fel de sarmale ,,lenese"