Varza a la cluj
Ingrediente
Preparare
- Se fierbe orezul in apa cu sare si se scurge. Intr-o cratita se prajeste o jumatate de ceapa taiata marunt, se adauga carnea, sare, piper si patrunjel tocat.
- Se lasa sa se faca la foc mediu (cca 10 minute). Cand este gata se amesteca cu orezul fiert. In acelasi timp se caleste varza: se frige restul de ceapa in ulei, se adauga varza taiata marunt, sare si piper.
- Se lasa sa se faca la foc mediu (cca 10 minute). Cand este gata se amesteca cu orezul fiert. In acelasi timp se caleste varza: se frige restul de ceapa in ulei, se adauga varza taiata marunt, sare si piper.
- Se repeta pana se umple tava. Se bat ouale cu smantana si cu putina sare si se intinde pe desupra. Se pun la cuptor 25-30 minute la 185ºC.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Mmmmm!
anonymous
Varza a la cluj se face cu varza acra si orezul se pune crus,asa m a invatat bunica mea care evident e din zona cluj,
anonymous
Foarte gustoasa!
anonymous
Buona.
anonymous
Un deliciu ffff bun ...
anonymous
E suuuuuuuuuuuuper buna
anonymous
Reteta e falsa. Nu e varza a la Cluj, e poate de pe langa Cluj ....... ne e buna, se poate manca daca nu ai altceva ...dar nu e adevarata reteta....e ceva scris oricum cu multe greseli....
anonymous
Reteta e redactată de AI? Punctele 2 și 3 sunt identice. DE regulă se folosește varză murată, dar dacă folosiți varză dulce și nu-i puneti nimic care să atenueze dulceața verzei proaspete și o lăsați complet necolorată și necondimentată (măcar un pic de paprika și ceva chimen) o să iasă ceva cam ciudat, departe de ceea ce se numește varză a la Cluj.
anonymous
Nu am inteles nimic, desi sunt clujanca. De cate ori se tot prajeste ceapa si varza? Ce se tot repeta calirea pana se umple tava, tare as vrea un raspuns la aceasta nedumerire.
edithke
EXCELENT
Punctează această reţetă