Sarmale

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

02/10/2016

De la bun inceput : sarmalele nu ies bune decat folosind varza murata !

(0) (0) abuz
02/10/2016

E o reteta excelenta , daca nu se stie cind varza este dulce pentru asta se adauga pasta de rosii sau bulion, acum fiecare gospodina face sarmalele in functie de zona , in functie de gust, dupa mine aceasta reteta e excelenta , mie imi plac sarmalele si cu varza dulce si cu varza murata , nai invatati si experimentati si astfel de sarmale, nu aruncati cu vorbele pentru ca asa cum am spus depinde ce gust aveti si nu sunteti obligate sa faceti la fel. Multumesc

(0) (0) abuz
02/10/2016

"adiCA CAtredegetul" Inca o individa care gateste cu KK.

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 02/10/2016

Pentru ca varza este dulce sarmalele nu vor avea niciun gust asa ca ar trebui adaugat niste bors ca sa le dea putina acreala. Nu sunt de acord cu ceapa si carnea calite ca pentru musaca si nici de amestecul de carne porc cu vita; traditional sarmalele se fac numai cu carne de porc si cel mai bine este sa tocam noi carnea in casa ca sa stim ce mancam. Si nu stiu ce cauta patrunjelul in sarmalele in foaie de varza, daca ar fi fost in foaie de vita sau tei era ok, dar asa nu-si are locul aici. Dupa ce au fiert o perioada pe flacara sarmalele ar trebui date si la cuptor putin ca sa se rumeneasca frumos si sa fie mai gustoase.

(0) (0) abuz
02/10/2016

Varza nu e murata, altfel sarmalele pentru mine nu sint bune.

(0) (0) abuz



+