Caltabos muntenesc

Felul principal
Foarte ușor
4 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare3 ore
Gătire1 oră
  • In carnea tocata se adauga ceapa, 1 lingurita sare,piper,cimbru,stafide,morcovul ras si orezul spalat bine. Se curata bine matul de porc,se spala si se umple cu amestecul de carne,se leaga la capete si se pune la fiert intr-o cratita de 3 l(depinde cat de lung e matul) .
  • Se adauga 1 foaie de dafin,lamaia taiata felii, o ramurica de cimbru si 2-3 stafide Trebuie sa fiarba cca 1 ora la foc mic Se serveste cald cu covrigi inmuiati in zeama.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fara stafide a iesit minunata ! :)

abuz

anonymous

Fără stafide este super

abuz

anonymous

F buna !

abuz

anonymous

E ok....

abuz

anonymous

Si eu sunt de parere ca merge mai bine fara stafide.

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

F bun

abuz

anonymous

Omentariul tău:FARA STAFIDE CRED CA AR FI MAI BUN.

abuz
  • pagina 1 / 2