Caltabos muntenesc
Ingrediente
4
Preparare
Preparare3 ore
Gătire1 oră
- In carnea tocata se adauga ceapa, 1 lingurita sare,piper,cimbru,stafide,morcovul ras si orezul spalat bine. Se curata bine matul de porc,se spala si se umple cu amestecul de carne,se leaga la capete si se pune la fiert intr-o cratita de 3 l(depinde cat de lung e matul) .
- Se adauga 1 foaie de dafin,lamaia taiata felii, o ramurica de cimbru si 2-3 stafide Trebuie sa fiarba cca 1 ora la foc mic Se serveste cald cu covrigi inmuiati in zeama.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte super
am gătit această rețetă
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Fara stafide a iesit minunata ! :)
anonymous
Fără stafide este super
anonymous
F buna !
anonymous
E ok....
anonymous
Si eu sunt de parere ca merge mai bine fara stafide.
anonymous
Foarte buna
anonymous
F bun
anonymous
Omentariul tău:FARA STAFIDE CRED CA AR FI MAI BUN.
Punctează această reţetă