Caltabosi cu orez
Ingrediente
8
Preparare
Preparare40 min
Gătire40 min
- Se fierb ficatul, inima si carnea. Dupa ce au fiert, le trecem prin masina, adaugam orezul ( care a fost tinut in apa calda 1/2 h,in prealabil), usturoiul, condimentele. Se amesteca bine compozitia si seumplu matele( nu se umplu la refiz, deoarece orezul se umfla si riscam sa plezneasca..Se fierb la foc lent cca 40de minute. In timpul fierberii se mai inteapa cu o scobitoare ca sa nu plezneasca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Acum toate-s bune si gustoase ! miam miam
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun imi lipseste mult!
am gătit această rețetă
anonymous
A fost buna .
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai proasta reteta de caltabosi
am gătit această rețetă
anonymous
:P
am gătit această rețetă
anonymous
Superbun!
am gătit această rețetă
anonymous
In niciun caz usturoi. Se înțeapă sa nu se spargă. In rest, mai bine fac cum știu eu.
anonymous
Nu se pune usturoi sar restul e bine
anonymous
"sfandoc" este probabil schinduf
anonymous
EXACT SE ADAUGĂ CEAPĂ PRĂJITĂ ,NU USTUROI.ARE DREPTATE SYLEX57.ŞI O FELICIT.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
Punctează această reţetă