Caltabosi cu orez

Antreuri
Ușor
1 h 20 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare40 min
Gătire40 min
  • Se fierb ficatul, inima si carnea. Dupa ce au fiert, le trecem prin masina, adaugam orezul ( care a fost tinut in apa calda 1/2 h,in prealabil), usturoiul, condimentele. Se amesteca bine compozitia si seumplu matele( nu se umplu la refiz, deoarece orezul se umfla si riscam sa plezneasca..Se fierb la foc lent cca 40de minute. In timpul fierberii se mai inteapa cu o scobitoare ca sa nu plezneasca.

Punctează această reţetă

LLiaLia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

Acum toate-s bune si gustoase ! miam miam

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun imi lipseste mult!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

A fost buna .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai proasta reteta de caltabosi

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

:P

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superbun!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

In niciun caz usturoi. Se înțeapă sa nu se spargă. In rest, mai bine fac cum știu eu.

abuz

anonymous

Nu se pune usturoi sar restul e bine

abuz

anonymous

"sfandoc" este probabil schinduf

abuz

anonymous

EXACT SE ADAUGĂ CEAPĂ PRĂJITĂ ,NU USTUROI.ARE DREPTATE SYLEX57.ŞI O FELICIT.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz
  • pagina 1 / 5