Se fierb ficatul, inima si carnea. Dupa ce au fiert, le trecem prin masina, adaugam orezul ( care a fost tinut in apa calda 1/2 h,in prealabil), usturoiul, condimentele. Se amesteca bine compozitia si seumplu matele( nu se umplu la refiz, deoarece orezul se umfla si riscam sa plezneasca..Se fierb la foc lent cca 40de minute. In timpul fierberii se mai inteapa cu o scobitoare ca sa nu plezneasca.
Comentarii (45):
Acum toate-s bune si gustoase ! miam miam
Foarte bun imi lipseste mult!
A fost buna .
Cea mai proasta reteta de caltabosi
:P
Superbun!
In niciun caz usturoi. Se înțeapă sa nu se spargă. In rest, mai bine fac cum știu eu.
Nu se pune usturoi sar restul e bine
"sfandoc" este probabil schinduf
EXACT SE ADAUGĂ CEAPĂ PRĂJITĂ ,NU USTUROI.ARE DREPTATE SYLEX57.ŞI O FELICIT.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.