Chisca cu orez si carne

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Curatam si spalam bine matele de porc.Intr-un bol punem orezul spalat ,carnea taiata cubulete,ceapa taiata marunt,delikatul,sarea ,piperul si cimbrul si le amestecam pe toate.
- Cu acest amestec vom umple matele, dar lejer, pentru ca la fiert, orezul se va umfla si matele se vor sparge. Dupa ce le-am umplut legam capetele matelor.
- Dupa ce le-a legat, cu un ac mare vom intepa matele din loc. In tot acest timp, vom avea pe foc o oala cu apa pusa la fiert. Punem usor chisca pregatita in oala cu apa si o lasam sa fiarba la foc domol, cel putin o ora.
- Pentru un gust si mai placut, dupa ce s-a fiert, vom pune chisca intr-o tigaie cu grasime pe foc si lasam pana cand s-a rumenit pe ambele parti si matul a devenit crocant.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Adevarata chisca ca la mama acasa va spune un grumand de 73 de ani.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
E intr-adevar reteta originala!!! orezul se pune CRUD!!! e chiar reteta adevarata!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna chisca!
am gătit această rețetă
anonymous
Singura reteta care am găsit-o intradevar 100% originala

ioan_i2022
Carnea tocată cu satârul e mai gustoasă, recomand.
Puiu
Cantitati?
Sare si "delikat"?
E
emilcraciun07
Delicioasa
anonymous
Naspa
Punctează această reţetă