Chisca cu orez si carne

Chisca cu orez si carne
Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Curatam si spalam bine matele de porc.Intr-un bol punem orezul spalat ,carnea taiata cubulete,ceapa taiata marunt,delikatul,sarea ,piperul si cimbrul si le amestecam pe toate.
  • Cu acest amestec vom umple matele, dar lejer, pentru ca la fiert, orezul se va umfla si matele se vor sparge. Dupa ce le-am umplut legam capetele matelor.
  • Dupa ce le-a legat, cu un ac mare vom intepa matele din loc. In tot acest timp, vom avea pe foc o oala cu apa pusa la fiert. Punem usor chisca pregatita in oala cu apa si o lasam sa fiarba la foc domol, cel putin o ora.
  • Pentru un gust si mai placut, dupa ce s-a fiert, vom pune chisca intr-o tigaie cu grasime pe foc si lasam pana cand s-a rumenit pe ambele parti si matul a devenit crocant.

Punctează această reţetă

liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Adevarata chisca ca la mama acasa va spune un grumand de 73 de ani.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E intr-adevar reteta originala!!! orezul se pune CRUD!!! e chiar reteta adevarata!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna chisca!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Singura reteta care am găsit-o intradevar 100% originala

abuz
ioan_i2022

ioan_i2022

Carnea tocată cu satârul e mai gustoasă, recomand.

abuz

Puiu

Cantitati?
Sare si "delikat"?

abuz

emilcraciun07

Delicioasa

abuz

anonymous

Naspa

abuz
  • pagina 1 / 3