Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile, caliti 2 minute apoi adaugati putina supa si lasati la fiert 10-15 minute, acoperind vasul cu un capac.
Adaugati sare si piper macinat, dupa gust. Puneti ardeii grasi, pasta de tomate si restul de supa si lasati sa dea intr-un clocot.
Adaugati orezul. Amestecati bine si lasati mancarea la cuptor aproximativ 30 de minute, la foc mic.
Scoateti vasul din cuptor si amestecati usor si daca e nevoie, mai adaugati supa.Adaugati verdeata proaspata, tocata marunt.
Comentarii (14):
Pentru noi ăstia care nu prea avem treaba cu gătitul... despre ce supa e vorba ?
Super!!! :)
As fi punctat mai mult dar ce ma fac daca nu pot manca toata mancarea odata. Mi s-a spun ca ciupercile reincalzite devin otravitoare.
F.bun gustos
Delicios
Buuun
Buna reteta. Doar ca mi-a lasat apa carnea, asa ca usturoiul si ceapa nu s-au prea calit. Mai mult s-au fiert.
Ff bun am facit si eu
Buna si repede de facut ...multumim
Buna