Orez cu ciuperci si carne de porc
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Orez cantonez
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile, caliti 2 minute apoi adaugati putina supa si lasati la fiert 10-15 minute, acoperind vasul cu un capac.
- Adaugati sare si piper macinat, dupa gust. Puneti ardeii grasi, pasta de tomate si restul de supa si lasati sa dea intr-un clocot.
- Adaugati orezul. Amestecati bine si lasati mancarea la cuptor aproximativ 30 de minute, la foc mic.
- Scoateti vasul din cuptor si amestecati usor si daca e nevoie, mai adaugati supa.Adaugati verdeata proaspata, tocata marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
20/11/2017
Pentru noi ăstia care nu prea avem treaba cu gătitul... despre ce supa e vorba ?
06/10/2015
As fi punctat mai mult dar ce ma fac daca nu pot manca toata mancarea odata. Mi s-a spun ca ciupercile reincalzite devin otravitoare.
29/01/2013
Buna reteta. Doar ca mi-a lasat apa carnea, asa ca usturoiul si ceapa nu s-au prea calit. Mai mult s-au fiert.