Orez cu ciuperci si carne de porc

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile, caliti 2 minute apoi adaugati putina supa si lasati la fiert 10-15 minute, acoperind vasul cu un capac.
  • Adaugati sare si piper macinat, dupa gust. Puneti ardeii grasi, pasta de tomate si restul de supa si lasati sa dea intr-un clocot.
  • Adaugati orezul. Amestecati bine si lasati mancarea la cuptor aproximativ 30 de minute, la foc mic.
  • Scoateti vasul din cuptor si amestecati usor si daca e nevoie, mai adaugati supa.Adaugati verdeata proaspata, tocata marunt.

Punctează această reţetă

eileenEileen

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Pentru noi ăstia care nu prea avem treaba cu gătitul... despre ce supa e vorba ?

abuz

Elena

Super!!! :)

abuz

anonymous

As fi punctat mai mult dar ce ma fac daca nu pot manca toata mancarea odata. Mi s-a spun ca ciupercile reincalzite devin otravitoare.

abuz

anonymous

F.bun gustos

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Buuun

abuz

anonymous

Buna reteta. Doar ca mi-a lasat apa carnea, asa ca usturoiul si ceapa nu s-au prea calit. Mai mult s-au fiert.

abuz

anonymous

Ff bun am facit si eu

abuz

anonymous

Buna si repede de facut ...multumim

abuz

anonymous

Buna

abuz
  • pagina 1 / 2