Carne de la garnita cu varza, orez, masline si ceapa
Ingrediente
6
Preparare
Preparare2 min
Gătire1 h 30 m
- Orezul se tine in apa la inmuiat circa 30 de minute dupa care se spala bine.Se taie ceapa si se presara deasupra boia dulce
- Se taie varza murata:Intr-un vas mare se aseaza orezul, varza murata, ceapa, maslinele si foile de dafin.
- Se amesteca cu o paleta de lemn pana se omogenizeaza:Compozitia se aseaza in Vasul Roman, se adauga 1 litru de apa si se introduce la cuptor 1,5 ore.
- Intre timp se scoate carnea de la garnita:Se taie bucati:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor.Se amesteca carnea de la garnita cu compozitia din Vas.
- Se introduce Vasul Roman la cuptor in 15 minute.
Apoi, se ia capacul si se mai lasa inca 15 minute pentru a se rumeni.Dupa un total de 2 ore. - Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu muraturi si/sau ardei iute, dar si cu un pahar de visinata.Tagged: boia, carnati, ceapa, garnita, masline, muschi de porc, orez, untura, varza murata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O nebunie
Punctează această reţetă