Carne de la garnita cu varza, orez, masline si ceapa

Felul principal
Foarte ușor
1 h 32 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare2 min
Gătire1 h 30 m
  • Orezul se tine in apa la inmuiat circa 30 de minute dupa care se spala bine.Se taie ceapa si se presara deasupra boia dulce
  • Se taie varza murata:Intr-un vas mare se aseaza orezul, varza murata, ceapa, maslinele si foile de dafin.
  • Se amesteca cu o paleta de lemn pana se omogenizeaza:Compozitia se aseaza in Vasul Roman, se adauga 1 litru de apa si se introduce la cuptor 1,5 ore.
  • Intre timp se scoate carnea de la garnita:Se taie bucati:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor.Se amesteca carnea de la garnita cu compozitia din Vas.
  • Se introduce Vasul Roman la cuptor in 15 minute.
    Apoi, se ia capacul si se mai lasa inca 15 minute pentru a se rumeni.Dupa un total de 2 ore.
  • Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu muraturi si/sau ardei iute, dar si cu un pahar de visinata.Tagged: boia, carnati, ceapa, garnita, masline, muschi de porc, orez, untura, varza murata.

Punctează această reţetă

FFlorinescu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O nebunie

abuz