Rețete sezoniere - pagina 120

3219 rețete

Salată din carne de vită cu maioneză

Antreuri Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: Carne de vită 500 g. Castraveţi muraţi 300 g. Ceapă 200 g. Maioneză 200 g. Bulion 1 lingură Zeama de lamaie

Salata pentru diabetici

Antreuri Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: Pentru 6 portii aveti nevoie de: 2 laptuci mici , 2 fructe de kiwi mici si o portocala mica Pentru sos aveti nevoie de: o lingura cu apa, o...

Sufleu de spanac

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 kg spanac, 5 oua, 100 g cascaval, 75 g unt, 1 lingurita faina, 100 ml lapte.

Supa crema de linte

Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 250 g linte verde, 1 ceapa , 1 ardei gras rosu, 1 morcov, sare, piper, vegeta, smantana, crutoane de paine

Paste cu unt si branza

Felul principal Foarte ușor 40 min 419 kcal
Ingrediente: 50 g unt 450 g de paste(spaghete, melcisori etc), preparate conform instructiunilor de pe pachet 1 cana de parmezan dat pe razatoare 50 g de smantana

Mancare de spanac cu soia

Aperitiv Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 punga soia cuburi, 1 ceapa, 1/2 kg spanac proaspat sau congelat, 1 lingurita plina cu varf faina, 1/4 L suc rosii, 4-5 linguri ulei, condimente,...

Supa de cartofi cu ciuperci uscate

Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 300 g cartofi 2 morcovi 1 radacina pastarnac 1 ceapa mare sau 2 mici 150 g ciuperci uscate 1 fir de praz 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 200 ml...

Ardei umpluti cu branza

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 3 ardei (trei culori diferite) 200 g de branza telemea de oaie 100 g de unt boia marar galbenus de ou fiert.

Sarmale de pasti cu 3 feluri de frunze

Felul principal Foarte ușor 45 min 45 min
Ingrediente: 1 varza marime mijlocie 500 g carne de porc tocata 250 g de sunca de porc afumata 150 g orez 1 ceapa mare 150 ml ulei piper boia rosie sare 1 l...

Tarta cu conopida, brocoli si branza

Antreuri Foarte ușor 40 min 45 min
Ingrediente: Crusta: 2 cani de cartofi rasi 1/4 cana ceapa tocata sare 1 ou batut Umplutura: o conopida o bucata de brocoli 2 oua o ceasca de lapte (de soia) o...

Placinta taraneasca cu branza

Aperitiv Foarte ușor 50 min 689 kcal
Ingrediente: Foi de placinta Branza telemea Branza dulce Cas Oua Smantana Masline Cascaval Ardei capia Ulei de masline

File de peste cu spanac

Antreuri Ușor 35 min 35 min
Ingrediente: 8fileuri de cod sau salau 500g spanac congelat 10 catei de usturoi 3 rosii 1 ceapa 3linguri ulei de masline frunze de busuioc proaspat delikat legume

Aperitiv din branza de vaci

Aperitiv Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 400 g Brinza de vaci 150 g Smantana proaspata groasa Chimen Ceapa

Salata de ton cu andive

Antreuri Foarte ușor 10 min 10 min
Ingrediente: 1 conserva ton in suc propriu, 150 g boabe porumb, 2 andive, 1 lamaie, sare.

Cotlete de miel cu crusta de usturoi si mustar

Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 600 g mix legume, 3 cotlete x 5 coaste miel, 700 g pastai fasole verde, cimbru proaspat, 3 linguri mustar Dijon, 100 g crutoane cu usturoi, 3...

Cubulete de malai cu spanac

Altele Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 200 g malai 500 g spanac congelat 100 ml ulei 1 ceapa 4 catei usturoi 1 lingura pasta de tomate 1 morcov sare si piper

Friptura speciala cu garnitura

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1.5kg cotlet sau pulpa de porc o varza mica 2 linguri mustar picant sucul stors de la trei portocale 3 linguri de zahar 2 pahare vin alb 1 lingura...

Placinta cu pui si praz

Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 500 g piept de pui 500 g aluat de placinta 600 g praz 1 ceapa 300 g cascaval 200 g telemea 4 oua 50 ml ulei sare,piper

Supa crema de ciuperci cu nuci

Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 60 g unt O ceapa mica tocata O telina rasa Un praz tocat 400 g ciuperci 3 linguri faina 200 ml lapte 50 ml vin alb 460 ml supa pui 100 g smantana...

Prajitura cu coacaze rosii

Desert Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, zeama de la 1 lamaie, 1 virf de cutit de bicarbonat, 350-400 g coacaze rosie, 250-300 g frisca.