Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Mixul de legumele se pune intr-o tava, se presara cu cimbru si oregano, se amesteca cu maslinele si uleiul de masline si se da la cuptor 10 minute.
Crutoanele se pun intr-un blender si se faramiteaza. Cotletele de miel se ung cu mustar pe partea fara grasime si cu usturoi pisat pe cealalta parte. Partea cu mustar se asaza pe firimiturile de crutoane.
Se asaza cotletele peste legumele din cuptor cu partea unsa cu mustar in sus. Intre timp se fierb pastaile in apa fierbinte cu sare. Cand coastele sunt gata se servesc pun pe un platou impreuna cu legumele si se garnisesc cu pastai fierte.
Gasca cu sos dulce-acrisor de cireseMiel cu vin rosu si linteCoaste fripte de vita cu budinca YorkshireRosii coapte in stil grecescFriptura de miel cu rozmarinCostite de miel la gratar.
Frigarui grecesti de miel cu cartofiOua umplute Sandvis cu pui si legumeCiuperci Portobello la gratar cu cimbru si usturoiTarta cu ardei grasi coptiSalata caseiSupa de rosii si ardei coptiPulpa de miel cu sos pestoMiel cu sos de miere si vin.