Placinta taraneasca cu branza

Placinta taraneasca cu branza
Aperitiv
Foarte ușor
50 min
689 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 1.71 (0.85€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se prepara o compozitie din branza telemea, branza dulce, cas, smantana si oua. Foile de placinta se ung cu ulei de masline, se suprapun cate 3 apoi se umplu cu compozitia din branzeturi, se ruleaza si se aseaza in tava unsa.
  • Se coace la 180 de grade timp de 30 de minute. Cand este aproape gata se preasara rulourile de placinta cu masline verzi tocate, ardei capia maruntit si cascaval razuit. Se da totul din nou la cuptor. Se serveste fierbinte cu vin rosu.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 689Kcal
  • Carbo: 129.9g
  • Grăsimi: 13.8g
  • Grăsimi sat.: 3.9g
  • Proteine: 8.3g
  • Fibre: 5.6g
  • Zahăr: 73g
  • ProPoints: 19
  • SmartPoints: 30
Informații nutriționale pentru 1 porție (193g)
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: