Se rade telemeaua, se amesteca cu branza de vaci si smantana si cu zaharul vanilinat; se bat ouale si se incorporeaza cu branzeturile. Foietajul, il taiem cat ne trebuie, intindem usor cu mana, umplem si rulam; punem rulourile in tava unsa cu ulei.
Deasupra turnam un amestec din 300 gr smantana cu 2 oua batute. Dam la cuptor aprox 40 de minute. Placinta pudrata(fardata):Nepudrata.Cu aceeasi compozitie umplut pateuri mici, doar ca uns doar cu ou batut: Si gogosi cu branza de burduf.
Se dizolva drojdia si zaharul in laptele caldut, amestecam cu faina , turnam si lingurile de ulei, una cate una, framantam. Intindem foaie pe o tabla(masa) bine unsa cu ulei, taiem dreptunghiuri, punem feliile de branza de burduf, acoperim, presam marginile cu mana sau furculita , lasam putin sa creasca si prajim in ulei incins, pe ambele parti.
Comentarii:
E cruda!!!!!