Preparare: foile de placinta le lasam la dezghetat, le manuiti usor ca sunt foarte fragile si se rupt repede, la mine s-au rupt putin la capete. Umplutura: amestecam branza de vaci cu sare, zahar, praful de budinca, ouale si smantana.
Pana devine o compozitie cremoasa.La final adaugam si stafidele.
Umplem foile. Intr-un pachet sunt in jur de 16 foi de placinta. Le impartim in 4. Fiecare foicica o ungem cu unt topit sau ulei. Luam cate 4 foi, suprapuse, adaugam umplutura, rulam cu grija si adaugam ruloul in tava. Asa procedam si cu restul rulourilor.
Asezate toate 4 in tava.Amestecam bine ingredientele pentru deasupra. Si turnam peste placinta.Dam la cuptorul preincalzit pentru 35-40 minute. Cat este calduta o pudram cu zahar pudra.
In fiecare sambata fac diferite feluri de placinte, foile LINCO sunt f.f.f.bune , nu se rup, sunt fine. Am incercat toate marcile de foi(cele mai proaste sunt cele bulgaresti, se rup) . Mai sunt bune si foile Morarita
Comentarii (22):
Excelent!!
In fiecare sambata fac diferite feluri de placinte, foile LINCO sunt f.f.f.bune , nu se rup, sunt fine. Am incercat toate marcile de foi(cele mai proaste sunt cele bulgaresti, se rup) . Mai sunt bune si foile Morarita
Delicios!
Ar trebui sa evitam "prafuri"......sunt pline de E-uri.....In rest...e OK
Eu cred ca ar mult mai buna cu aluat facut in casa
Unde gases foi bulgaresti?Stiu ca sunt celemai bune!
Super merita incercata
Buna
Gustoasa si usor de facut
Am sa incerc si eu