Placinta cu branza ( cea mai buna!)

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Incepem prin a incalzi o cana cu lapte, in care am dizolvat un plic de zahar vanilat - il turnam apoi peste stafide si lasam la inmuiat cel putin 2 ore; operatiunea se poate face si cu rom, daca n-aveti copchii.
  • Separam ouale, si batem albusurile spuma - le lasam deoparte amestecam restul ingredientelor cu grija, incorporam stafidele scurse in compozitie si apoi adaugam albusurile.
  • Rezulta o compozitie papalascioasa intindem o foaie in tava, presaram un strat fin de gris peste ea, apoi turnam papalasca.
  • Acoperim cu grija cu a doua foaie si gaurim cat putem de bine.
  • Bagam in cuptorul preincalzit, la 180 g pudram cu zahar si servim cu pofta.

Punctează această reţetă

adarAdar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: