File de peste cu spanac

Ingrediente
4
Preparare
Preparare35 min
Gătire35 min
- Caleste ceapa cu doua linguri de ulei.cand se inmoaie,adauga spanacul.pune o ceasca de apasi lasa-l la focfoarte mic sa fiarba.dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba,adauga cinci catei de usturoi pisat si delikat legume dupa gust.lasa pe foc sa fiarba
- Intre tip,spala pestele,da-l cu sare,piper si stropeste-l cu putin ulei de masline.pune-l la fript intr-o tigaie,apoi scoate-l pe un platou.decojeste rosiile,taie-le cubulete si amesteca-le cu restul de usturoi pisat,o lingura cu ulei de masline,sare si busuioc tocat.
- Stinge focul la piureul de spanac,apoi pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste.pune deasupra inca o bucata de peste,iar peste aceasta,rosiile usturoiate.serveste cu garnitura simpla de orez fiert
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!
Punctează această reţetă