Placinta cu pui si praz

Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Fierbeti carnea in apa cu sare si piper,apoi taiati-o in cubulete.Caliti in ulei cubuletele scurse de apa,ceapa tocata marunt si prazul taiat in rondole.
- Cand prazul s-a inmuiat ,luati vasul de pe foc,lasati 5 minute sa raceasca,apoi adaugati 3 oua batute,cascavalul dat pe razatoare mare,telemeaua rasa,sare si piper.
- Intindeti aluatul intr-o foaie subtire si puneti amestecul pe o parte de foii.Suprapuneti partea de aluat ramasa peste umplutura si apasati pe margini pentru a nu se desface la copt.
- Ungeti cu ou batute deasupra.Coaceti placinta la foc potrivit pana cand se rumeneste deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă