-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Sufleu de spanac
Sufleu de spanac
Preparare
-
Spanacul curatat se opareste cateva minute in apa cu sare, apoi se pune la scurs.
-
Din unt, faina si lapte se face un sos care se amesteca cu spanacul tocat, cascavalul ras, galbenusurile si albusurile batute spuma.
-
Se toarna intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptor la foc mediu 25 de minute.
Spanac gratinatSufleu de spanacSpanac cu ciuperci la cuptor.
-
Galuste de spanac cu smantana si parmezanJumari de oua cu spanacBudinca de spanac cu orezBudinca de spanac cu branza.
-
Clatite cu spanacSpanac cu susanSufleu de legumeSufleu de fasole verdeSufleu de cascavalPlacinta cu spanacRavioli cu spanacSufleu de sparanghel.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete