Tarta cu conopida, brocoli si branza

Tarta cu conopida, brocoli si branza
Antreuri
4 porții
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

4

Crusta:

Umplutura:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue


Preparare

Preparare40 min
Gătire45 min
  • Facem crusta amestecand toate ingredientele pe care le punem intr-un vas Jena uns cu ulei; coacem timp de 30 de minute, le ungem cu o lingura de ulei si le mai coacem 10 minute. O dam deoparte si presaram un strat de branza rasa.
  • Facem umplutura: calim in ulei ceapa si usturoiul, cu sare, piper, verdeata si condimente, cam vreo 5 minute.
  • Aduagam conopida si brocoli taiate in buchetele mici si le sotam cam vreo 10-15 minute. Le turnam apoi in crusta si radem deasupra branza din abundenta.
  • Batem ouale si le amestecam cu laptele, apoi le turnam peste tarta. Presaram boia de ardei si dam la cuptor pana se rumeneste.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+