.Intr-o tava asezati foaia de foietaj. Ridicati marginile pentru a nu curge compozitia.
Intepati cu o furculita foietajul si dati la frigider 10 minute.
Apoi coaceti foietajul 5 minute in cuptor.
Intr-un vas bateti ouale si amestecati cu lapte. Apoi adaugati branza, parmezanul, busuiocul, sarea si piperul.
Intr-un vas bateti ouale si amestecati cu lapte. Apoi adaugati branza, parmezanul, busuiocul, sarea si piperul.
Turnati compozitia in aluat. Adaugati rosii taiate felii pe deasupra. Dati la cuptor 35 de minute, pana devine aurie. Lasati la racit si taiati in triunghiuri.
O lingurita de sare este prea mult, daca in umplutura avem branza si parmezan. Sunt ingrediente pe care nu stiu unde sa le pun,uleiul de masline,usturoiul,ceapa ?
Etapele 5 si 6 sunt identice, lipsa de respect pentru cititori! Mai mare rusinea ce se intampla pe un site serios, unde vin tot felul de tembeli si analfabeti sa ne explice noua teoria chibritului! PFUI
Comentarii:
O lingurita de sare este prea mult, daca in umplutura avem branza si parmezan.
Sunt ingrediente pe care nu stiu unde sa le pun,uleiul de masline,usturoiul,ceapa ?
F.buna!
Etapele 5 si 6 sunt identice, lipsa de respect pentru cititori! Mai mare rusinea ce se intampla pe un site serios, unde vin tot felul de tembeli si analfabeti sa ne explice noua teoria chibritului! PFUI