Tarta cu branza de capra si rosii

Tarta cu branza de capra si rosii
Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Incalziti cuptorul la 200 grade C.
  • .Intr-o tava asezati foaia de foietaj. Ridicati marginile pentru a nu curge compozitia.
  • Intepati cu o furculita foietajul si dati la frigider 10 minute.
  • Apoi coaceti foietajul 5 minute in cuptor.
  • Intr-un vas bateti ouale si amestecati cu lapte. Apoi adaugati branza, parmezanul, busuiocul, sarea si piperul.
  • Intr-un vas bateti ouale si amestecati cu lapte. Apoi adaugati branza, parmezanul, busuiocul, sarea si piperul.
  • Turnati compozitia in aluat. Adaugati rosii taiate felii pe deasupra. Dati la cuptor 35 de minute, pana devine aurie. Lasati la racit si taiati in triunghiuri.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O lingurita de sare este prea mult, daca in umplutura avem branza si parmezan.
Sunt ingrediente pe care nu stiu unde sa le pun,uleiul de masline,usturoiul,ceapa ?

abuz
atena_p2014

atena_p2014

F.buna!

abuz

anonymous

Etapele 5 si 6 sunt identice, lipsa de respect pentru cititori! Mai mare rusinea ce se intampla pe un site serios, unde vin tot felul de tembeli si analfabeti sa ne explice noua teoria chibritului! PFUI

abuz