Tarta cu ceapa caramelizata si branza de capra

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ceapa se taie julien sau pestisori, dupa cum doriti.
    Se pune ulei de masline la incins intr-o tigaie la foc mediu spre mare. Se adauga ceapa taiata si se da focul mic. Se tine pe foc 10 minute, amestecandu-se des.
  • Se adauga otetul balsamic si zaharul si se amesteca din nou. Se lasa pe foc in jur de 20-25 de minute, amestecand din cand in cand (la fiecare 5 minute), pentru ca ceapa sa se caramelizeze si sa capete acea culoare specifica.
  • Se scot pe un servetel absorbant pentru a indeparta excesul de ulei. Se umplu tartele cu ceapa caramelizata, se adauga felii de branza de capra (recomand President, a fost foarte bun) si se dau la cuptor, nu foarte mult, pana se topeste
    putin branza.

Punctează această reţetă

PoppyPoppy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super de bun

abuz