Ingrediente: 600 gr vinete 450 ml sos de roșii 60 gr parmezan ras 1 ceapă (aproximativ 60 g) 200 gr mozzarella frunze de busuioc (după gust) Pentru prăjit: Ulei...
Ingrediente: 180 gr paste (aici "Paccheri" dar puteti folosi si alte paste) 400 gr varză roșie 1/2 ceapă mică (aproximativ 15 g) 2 linguri de parmezan 6 bucăți...
Ingrediente: 150 gr de făina 5 gr praf de copt (1/2 plic) 3 ouă 100 ml ulei de măsline 15 gr parmezan ras (2 linguri) 40 gr mozzarella rasă sare piper 70 gr...
Ingrediente: 190 g paste (spaghettoni) 180 gr roșii cherry 200 gr burrata 1 cățel de usturoi 15 gr brânză parmezan rasă 3 frunze de busuioc ulei de măsline după...
Ingrediente: Pentru salata: 200 gr paste 40 gr roșii uscate la soare 125 gr mozzarella di bufala (sau fior di latte) Ulei de măsline Sare Piper Pentru pesto de...
Pizza este o mâncare delicioasă, un amestec desăvârșit de gusturi și de arome care satisface și cele mai exigente gusturi. Fie că este vorba de rețeta tradițională de pizza sau de varianta românească de pizza acest fel de mâncare este potrivit pentru orice ocazie și...
Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocată de...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: 700 ml supă de legume 180 gr orez carnaroli (sau orez risotto clasic) 50 gr de 'nduja 1 lingură de pastă de roșii 40 ml vin alb sec 100 gr cârnați...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 550 ml lapte 1 lingura pesmet 200 gr carne tocata de vita 50 gr carne tocata de porc 1 ou 1 catel de usturoi 25 gr de parmezan 1 lingurita sare 9...
Ingrediente: 160 gr orez 120 gr sfeclă roșie gătită 100 gr gorgonzola dulce 20 gr unt 25 gr parmezan ras 1/4 ceapă (mică) 130 ml vin alb sec O jumătate de cană...
Ingrediente: Pentru aluat: 150 gr faina integrala 150 gr faina 50 gr parmezan 10 gr sare 15 gr drojdie proaspata (sau un plic de drojdie uscata) 210 ml apa...
Ingrediente: 2 rosii 1/4 ceapa rosie 15 gr busuioc proaspat 60 gr paine de secara sare piper 1lingura ulei de masline 1 lingura otet de mere 10 gr parmezan (fasii)
Ingrediente: 4 foi filo 35 gr unt 2 oua 100 gr smântână grasă 40 gr parmezan ras 1/2 linguriță piper 4 roșii uscate (la soare) 4 felii de sunca de Parma busuioc...
Ingrediente: 20 gr ciuperci deshidratata 40 gr rosii uscate 200 gr ore cu bob rotund 1 lingurita cu ierburi de Provence 10 gr seminte de pin 1 lingura de ulei...
Ingrediente: 20 gr ciuperci deshidratate 40 gr rosii deshidratate 200 gr orez cu bob rotund 1 lingurita de ierburi de Provence 10 gr seminte de pin 1 lingura...
Ingrediente: 3 oua Vinete (aprox. 1 kg) 3 felii paine 500 g sos de rosii Oregano uscat Busuioc uscat 50 g parmezan 100 g mozzarella Hartie copt Sare Piper
Ingrediente: Sos de tomate: 1 ceapa mica 60 ml ulei 2 catei de usturoi pisati 1 cutie rosii in bulion taiate marunt (800 ml) 1 lingurita oregano uscat Pentru...
Ingrediente: 400 g fasole rosie din conserva 2 catei de usturoi 5 rosii cherry sare,piper ulei patrunjel verde Pentru servit: ulei de masline extravirgin...