Ingrediente: 400 grame paste 5-6 rosii coapte 1 ceapa mica 4 linguri ulei cativa catei de usturoi cateva fire de patrunjel sare si piper fulgi de chili parmezan
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 g penne o ceapa mare 5-6 linguri de ulei de masline extra-virgin un morcov 2-3 catei de usturoi 1 kg rosii,decojite si taiate cubulete 2...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel...
Ingrediente: Pentru aluat : 200 g făină 100 g unt 70 ml de apă foarte rece Puțină sare Pentru compoziție : 400 g ricotta 2 ouă 2 roșii mari (2-3 ; coapte) 3...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 3 felii de sunca feliate fasii 1 rosie mare de gradina taiata in feliute 3 frunze de busuiuc din gradina proprie 2 catei de usturoi zdrobiti 1...
Ingrediente: 100 g spaghette din cereale, Alnatura 1/2 piept de pui o mana buna de rosii cherry ulei de masline parmezan ras sare de mare piper proaspat rajnit...
Ingrediente: Sosul Ragu 2-3 linguri de ulei de masline, extravirgin daca se poate O ceapa medie taiata marunt 2 catei de usturoi taiati felii (nu este vital...
Ingrediente: Sos Ragu: 700 gr carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita 2 catei de usturoi 1 lingura pasta de tomate o c anabulion de rosii 1...
Ingrediente: 1 punga de spaghete 750 gr 1 kg carne tocata 2 conserve de ciuperci 1 ceapa cascaval/parmezan sos de rosii 1 legatura de patrunjel condimente