Spaghete bolognese

una din retelele italiene
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Călim ceapa cu usturoiul în uleiul de măsline pentru 1-2 minute.
Adăugăm morcovul și amestecăm.
După 1-2 minute adăugăm carnea de vițel tocată cu un cuțit în bucăți cât mai mici.
Amestecăm bine și lăsăm până carnea se rumenește ușor.
Adăugăm apa și lăsăm să fiarbă pentru 5 minute.
Adăugăm roșiile tăiate din conservă, sucul de roșii, pasta de roșii, busuiocul și oregano, vinul roșu,
frunza de dafin și mierea.
Amestecăm bine și fierbem sosul pentru 15 minute, amestecând ocazional.
Condimentăm cu sare și piper.
Scoatem frunza de dafin când oprim focul.
Servim fierbinte peste spaghetele fierte conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ornăm cu frunzulițe de busuioc proaspăt și presărăm parmezan.
Poftă bună!
Întrebări
Carnea de vitel e plina de colesterol. Poate fi inlocuita cu carne de vaca slaba ?
Se foloseste carne de vitel pentru ca este mult mai frageda, dar sigur ca se poate inlocui cu carnea de vita
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bune
am gătit această rețetă
anonymous
Perfecta
am gătit această rețetă
anonymous
No comment
am gătit această rețetă
anonymous
Astazi o voi gati.
D
daniela80
Tot am citit de retete de spaghete cu sos bolognese dar mai varză ca aceasta nu am gasit. Lasa-te de gătit sau nu mai pune astfel de prostii pe site
V
verban_valus
BUONEEEEE...MMMM
anonymous
Pe placul meu !
anonymous
Asta nu e bolognese si nici reteta italiana cum nu sunt eu papa de la Roma!
anonymous
Cred ca sint bune .Arata excelent Ma bucur ca v-am basit

Eva_S
Bun
Punctează această reţetă