In primul si in primul rand fierbem spag hetele dupa instructiunile de pe ambalaj.Intre timp ne ocupam de sos.
Ceapa o tocam marunt si o calim in putin ulei.Cand aceasta incepe sa capete putina culoare adaugam si carnea si le lasam putin la calit impreuna amestecand din cand in cand.
Apoi turnam o cana de apa calduta peste si lasam sa fiarba inabusit pana ce scade zeama.Punem apoi bulionul,condimentam cu sare si piper,busuioc si oregano dupa gust,iar la sfarsit o mana zdarvana de patrunjel verde.
Bunuță rețeta, însă cam inexactă...; în primul rând, dacă punem usturoi, nu văd unde ar mai încăpea și piperul, că doar sunt bologneze, nu mexicane spaghetele pe care sigur ne-am dori să le și putem mânca, nu doar prepara..., dup-aia, apa pe care o turnăm peste carne trebuie să fie la temperatura de fierbere, pt. că altfel carnea se întărește; apoi, dacă ,,zeama" - eu aș fi evitat termenul..., scade de tot, bulionul nu prea mai are în ce se desface...; așadar, puțin sos îi trebuie cărnii respective, pentru a da savoare preparatului, iar la final, deasupra, nu aș merge pe ,,mâna" pătrunjelului, ci pe a cașcavalului ras. Ok, poate să fie și puțin pătrunjel, dar numai ca decor. În rest, poftă bună!
Comentarii:
Buna reteta
Ai pierdut usturoiul !
Bunuță rețeta, însă cam inexactă...; în primul rând, dacă punem usturoi, nu văd unde ar mai încăpea și piperul, că doar sunt bologneze, nu mexicane spaghetele pe care sigur ne-am dori să le și putem mânca, nu doar prepara..., dup-aia, apa pe care o turnăm peste carne trebuie să fie la temperatura de fierbere, pt. că altfel carnea se întărește; apoi, dacă ,,zeama" - eu aș fi evitat termenul..., scade de tot, bulionul nu prea mai are în ce se desface...; așadar, puțin sos îi trebuie cărnii respective, pentru a da savoare preparatului, iar la final, deasupra, nu aș merge pe ,,mâna" pătrunjelului, ci pe a cașcavalului ras. Ok, poate să fie și puțin pătrunjel, dar numai ca decor. În rest, poftă bună!
Si usturoiul cand se adauga?
Dragutz
Foarte buna reteta!
Ok