Spaghete bolognese

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • In primul si in primul rand fierbem spag hetele dupa instructiunile de pe ambalaj.Intre timp ne ocupam de sos.
  • Ceapa o tocam marunt si o calim in putin ulei.Cand aceasta incepe sa capete putina culoare adaugam si carnea si le lasam putin la calit impreuna amestecand din cand in cand.
  • Apoi turnam o cana de apa calduta peste si lasam sa fiarba inabusit pana ce scade zeama.Punem apoi bulionul,condimentam cu sare si piper,busuioc si oregano dupa gust,iar la sfarsit o mana zdarvana de patrunjel verde.
TTotata

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buna reteta

am gătit această rețetă
abuz

Nelut

Asta este reteta simplificata ,sau o gluma ? Mai bine cautati reteta originala In alta parte .

abuz

anonymous

Ai pierdut usturoiul !

abuz

anonymous

Bunuță rețeta, însă cam inexactă...; în primul rând, dacă punem usturoi, nu văd unde ar mai încăpea și piperul, că doar sunt bologneze, nu mexicane spaghetele pe care sigur ne-am dori să le și putem mânca, nu doar prepara..., dup-aia, apa pe care o turnăm peste carne trebuie să fie la temperatura de fierbere, pt. că altfel carnea se întărește; apoi, dacă ,,zeama" - eu aș fi evitat termenul..., scade de tot, bulionul nu prea mai are în ce se desface...; așadar, puțin sos îi trebuie cărnii respective, pentru a da savoare preparatului, iar la final, deasupra, nu aș merge pe ,,mâna" pătrunjelului, ci pe a cașcavalului ras. Ok, poate să fie și puțin pătrunjel, dar numai ca decor. În rest, poftă bună!

abuz

anonymous

Si usturoiul cand se adauga?

abuz

anonymous

Dragutz

abuz

anonymous

Foarte buna reteta!

abuz

anonymous

Ok

abuz