Spaghete bolognese
Ingrediente
Preparare
- In primul si in primul rand fierbem spag hetele dupa instructiunile de pe ambalaj.Intre timp ne ocupam de sos.
- Ceapa o tocam marunt si o calim in putin ulei.Cand aceasta incepe sa capete putina culoare adaugam si carnea si le lasam putin la calit impreuna amestecand din cand in cand.
- Apoi turnam o cana de apa calduta peste si lasam sa fiarba inabusit pana ce scade zeama.Punem apoi bulionul,condimentam cu sare si piper,busuioc si oregano dupa gust,iar la sfarsit o mana zdarvana de patrunjel verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Buna reteta
Nelut
Asta este reteta simplificata ,sau o gluma ? Mai bine cautati reteta originala In alta parte .
anonymous
Ai pierdut usturoiul !
anonymous
Bunuță rețeta, însă cam inexactă...; în primul rând, dacă punem usturoi, nu văd unde ar mai încăpea și piperul, că doar sunt bologneze, nu mexicane spaghetele pe care sigur ne-am dori să le și putem mânca, nu doar prepara..., dup-aia, apa pe care o turnăm peste carne trebuie să fie la temperatura de fierbere, pt. că altfel carnea se întărește; apoi, dacă ,,zeama" - eu aș fi evitat termenul..., scade de tot, bulionul nu prea mai are în ce se desface...; așadar, puțin sos îi trebuie cărnii respective, pentru a da savoare preparatului, iar la final, deasupra, nu aș merge pe ,,mâna" pătrunjelului, ci pe a cașcavalului ras. Ok, poate să fie și puțin pătrunjel, dar numai ca decor. În rest, poftă bună!
anonymous
Si usturoiul cand se adauga?
anonymous
Dragutz
anonymous
Foarte buna reteta!
anonymous
Ok